Μικρή πτώση στη Σοφοκλέους

Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2005 11:17

ΟΡΙΑΚΕΣ απώλειες καταγράφει κατά τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης, ο οποίος αυτή την ώρα (11:06) βρίσκεται στις 3.095,69 μονάδες μειωμένος κατά 0,21%.

Ο τζίρος έχει διαμορφωθεί στα 14,8 εκατ. ευρώ εκ των οποίων 8,2 εκατ. ευρώ αφορούν μεταβιβάσεις πακέτων http://www.naftemporiki.gr/markets/blocktrades.asp .

Από το σύνολο των μετοχών επί των οποίων έχουν γίνει πράξεις 39 ενισχύονται, 54 κινούνται πτωτικά και 57 παραμένουν σταθερές.

Η μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας σημειώνει άνοδο κατά 1,27% μετά τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας ότι οποιαδήποτε πρόθεση του γαλλικού ομίλου Credit Agricole να αυξήσει το ποσοστό του στην ελληνική τράπεζα είναι καλοδεχούμενη.

Αντιθέτως, πτώση 0,25% καταγράφει ο τίτλος του ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ημερήσιας εφημερίδας Καθημερινή, ο ΟΠΑΠ σχεδιάζει να προχωρήσει στις επόμενες ημέρες στην διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονου πληροφοριακού συστήματος και τερματικού εξοπλισμού αξίας 195 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την Καθημερινή, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα