Intracom: Σε ισχύ η συμφωνία συμβιβασμού με Cosmorom, Romtelecom

Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2005 18:07

Σε ισχύ τέθηκε χθες, 7 Ιουλίου 2005, η συμφωνία συμβιβασμού μεταξύ των εταιρeιών Intracom, ενεργώντας για λογαριασμό της και για τη ρουμανική θυγατρική της Intrarom και της Ericsson αφενός, και των Cosmorom, Romtelecom, OTE και OTE International Investments Ltd αφετέρου.

Ειδικότερα, οι εταιρeίες Ιntracom (ενεργώντας για λογαριασμό της και για τη ρουμανική θυγατρική της Intrarom) και Ericsson είχαν προχωρήσει σε συμφωνία με τις εταιρeίες Cosmorom, Romtelecom, OTE και OTE International Investments Ltd με σκοπό το συμβιβασμό όλων των αξιώσεων, ανταξιώσεων, ευθυνών, βάσεων αγωγής, αγωγών, ζημιών και εξόδων που έχουν εγερθεί κατά ή από τις Cosmorom, Romtelecom, OTE και OTE Ιnternational και έχουν προκύψει από τη Σύμβαση Προμήθειας (στις 30 Ιουλίου 1999) μεταξύ της Intracom, Intrarom και Ericsson αφενός και της Cosmorom αφετέρου για την παροχή υλικού υποδομής δικτύου και σχετικών υπηρεσιών.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εταιρeίες Intracom και Intrarom, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας συμβιβασμού, θα λάβουν το ποσό των 78,2 εκατ. ευρώ σε τρεις δόσεις (27,6 εκατ. ευρώ, 27,6 εκατ. ευρώ και 23 εκατ. ευρώ). Η πρώτη δόση πληρώθηκε σήμερα, 8 Ιουλίου 2005 και οι επόμενες δύο θα πληρωθούν στις 7 Ιουλίου 2006 και 7 Ιουλίου 2007 αντίστοιχα. Η πληρωμή της δεύτερης και τρίτης δόσης εξασφαλίζεται με δύο ανέκκλητες και χωρίς όρους τραπεζικές εγγυητικές επιστολές πρώτης ζήτησης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ
  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα