ΣΕΒΕ: Eπιχειρηματική αποστολή στη Νότιο Αφρική

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2005 11:09

Από 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2005, θα πραγματοποιηθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ, η πρώτη επιχειρηματική αποστολή, στην περιοχή της Νοτίου Αφρικής, η οποία υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ενωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Γραμματεία των χωρών SADC (South Africa Development Community), το Κέντρο Ανάπτυξης και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

H SADC περιλαμβάνει τις χώρες: Νότια Αφρική, Δημοκρατία του Κονγκό, Ανγκόλα, Τανζανία, Ζάμπια, Μποτσουάνα, Ζιμπάμπουε, Μοζαμβίκη, Λεσόθο, Μαλάβ, Μαυρίκιο και Σεϋχέλλες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), το ΜAT-CONSTRUCT 2005 αφορά στη συνάντηση περίπου 400 επιλεγμένων επιχειρήσεων του κλάδου των κατασκευών και των δομικών υλικών από την Ευρώπη και από τις χώρες της Νοτίου Αφρικής, οι οποίες θα συναντηθούν με τη μέθοδο των προκαθορισμένων συναντήσεων και θα αναζητήσουν μορφές συνεργασίας για τον κλάδο των κατασκευών και των δομικών υλικών.

Στο διάστημα των τεσσάρων ημερών, οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σεμινάρια, αναφορικά με τις επενδυτικές ευκαιρίες που διαφαίνονται στην ευρύτερη περιοχή για τον κλάδο των δομικών υλικών και κατασκευών, καθώς και να συναντηθούν με φορείς και οργανισμούς της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον προαναφερόμενο κλάδο.

Η Ε.Κ. ανέθεσε στο Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος τη διοργάνωση και το συντονισμό της ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής.

Προτεραιότητα θα δοθεί στις επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονται για επενδύσεις και μακροχρόνιες συνεργασίες στην περιοχή και στις αφρικανικές επιχειρήσεις που έχουν ήδη υλοποιήσει συνεργασίες με ευρωπαϊκές ή επιχειρήσεις τρίτων χωρών.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην εκδήλωση και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το ΣΕΒΕ και την κα Ευτυχία Χριστάκη, τηλ. 2310 535.333, fax 2310 –543.232, e-mail: [email protected] ή να επισκεφθείτε το site της εκδήλωσης http://www.matconstruct2005.com



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα