Unisystems: Ιδρύεται εταιρεία με την επωνυμία Uni-Nortel

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2005 13:00

ΣΥΜΦΩΝΙΑ για την ίδρυση νέας εταιρείας, υπέγραψαν η Unisystems και η Nortel, με την επωνυμία Uni-Nortel, η οποία θα εμπορεύεται και θα προσφέρει υπηρεσίες marketing και υποστήριξης στις υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας τηλεπικοινωνιακές και δικτυακές λύσεις της Nortel στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, που έγινε σήμερα στην Αθήνα από τον κ. Δημήτρη Λιαρούτσο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Unisystems, και τον κ. Pierfransesco Di Giuseppe, Πρόεδρο της Nortel Southern Europe, η νέα εταιρεία, στην οποία η Unisystems θα είναι ο κύριος μέτοχος, θα είναι ο μοναδικός φορέας των λύσεων enterprise, carrier και ασύρματων δικτύων στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Uni-Nortel θα αναπτύξει ισχυρές τεχνικές δυνατότητες για να υποστηρίζει τα προϊόντα της Nortel, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων και τεχνικού σχεδιασμού, όσο και σε τεχνική υποστήριξη, ενώ οι υπάρχοντες πελάτες και τα κανάλια διανομής της Nortel θα υποστηρίζονται πλέον από τη νέα εταιρία.

Οι δύο εταιρείες εκτιμούν ότι η δημιουργία της νέας εταιρίας θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2005, ενώ με την ολοκλήρωση των διαδικασιών, θα ανακοινωθεί το όνομα του διευθύνοντος συμβούλου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα