Intralot: Eπέκταση συμβολαίου με δύο ολλανδικές λοταρίες

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 10:14
UPD:10:17
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την επέκταση του συμβολαίου της Intralot Nederland BV με τις ολλανδικές λοταρίες De Lotto και De Nederlandse Staatsloterij ανακοίνωσε ο Όμιλος Intralot.

Η επέκταση του συμβολαίου είναι τριετής - έως τον Απρίλιο του 2019 - με δυνατότητα επέκτασης για ένα επιπλέον έτος. Σημειώνεται ότι οι δύο λοταρίες ανακοίνωσαν προσφάτως τη συγχώνευσή τους και την ίδρυση ενός νέου οργανισμού τυχερών παιχνιδιών.

Η Intralot, βάσει του συμφωνηθέντος συμβολαίου, θα συνεχίσει να παρέχει το κεντρικό σύστημα LOTOSTM O/S, με τις σχετικές υπηρεσίες, καθώς και 5.000 τερματικά, συνδεδεμένα στο κεντρικό σύστημα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Ολλανδικών Λοταριών. Επιπλέον, θα παρέχει δύο κέντρα δεδομένων (Prime και Disaster), καθώς και τηλεφωνικό κέντρο για τους πράκτορες και τους παίκτες.

Ο Νίκος Νικολακόπουλος, Intralot Group COO, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα  ικανοποιημένοι που θα συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία μας με τις δύο ολλανδικές λοταρίες, καθώς εισέρχονται σε μια νέα εποχή, πλέον ως ένας ενιαίος οργανισμός. Η INTRALOT σχεδίασε και υλοποίησε στην Ολλανδία μοναδικές λύσεις για ένα από τα πιο προηγμένα και απαιτητικά τεχνολογικά έργα στον κλάδο μας διεθνώς. Θα υποστηρίξουμε με τις πρωτοποριακές λύσεις μας και τους δύο μακροχρόνιους πελάτες μας στις δραστηριότητές του νέου οργανισμού που θα συσταθεί, τιμώντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν με την επέκταση του συμβολαίου μας.»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα