Ιntralot: Σε θυγατρική της ο πρωθυπουργός της Μάλτας

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2005 13:25

Επίσκεψη, στις εγκαταστάσεις της Maltco Lotteries, θυγατρικής του ομίλου Intralot, πραγματοποίησε στις 19 Ιουλίου, ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Δρ. Lawrence Gonzi, συνοδευόμενος από το γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Tonio Fenech,

Μετά την περιήγησή του στους χώρους της εταιρείας, ο κ. Gonzi, παρακολούθησε μία σύντομη παρουσίαση της εταιρείας και των δραστηριοτήτων της, ενώ συζήτησε με τα στελέχη της, την μέχρι σήμερα πορεία της, αλλά και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξής της.

Στη συνέχεια ο Δρ. Lawrence Gonzi, παρέστη στην επίσημη εκδήλωση για τον εορτασμό ενός χρόνου επιτυχημένης λειτουργίας της Maltco Lotteries. Στη δεξίωση, που πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Parisio, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, των πολιτικών κομμάτων, των οργανισμών τυχερών παιχνιδιών, του Τύπου και επιχειρηματίες.

Στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός της Μάλτας, αφού εξέφρασε τα συγχαρητήριά του σε όλους όσοι συντέλεσαν στην επιτυχημένη ανάπτυξη της Maltco Lotteries, αναγνώρισε τα οφέλη της ιδιωτικοποίησης του κρατικού οργανισμού τυχερών παιχνιδιών της Μάλτας, που συνέβαλε σημαντικά στη ανάπτυξη της οικονομίας. Ο Δρ. Lawrence Gonzi, τόνισε ότι, παρά τον αρχικό σκεπτικισμό για αυτήν την αλλαγή, τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την επιλογή αυτή. Τέλος, ο Δρ Gonzi εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η επιχείρηση θα συμβάλλει σημαντικά στη μάχη ενάντια στο παράνομο στοίχημα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, συνεχάρη την κυβέρνηση της Μάλτας για το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης του κρατικού οργανισμού τυχερών παιχνιδιών, που αποτέλεσε παγκόσμια πρωτοπορία, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στη Μάλτα έχουμε αναλάβει ένα πολύ σημαντικό έργο και έχουμε κάνει μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην χώρα τα τελευταία δύο χρόνια, ύψους LM 13 εκατομμυρίων. Στην Εθνική Λοταρία της Μάλτας έχουμε μεταφέρει την τεχνογνωσία της Intralot και παρέχουμε προηγμένη τεχνολογία και ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών».

Η Intralot, κατέχει μερίδιο 73% στη Maltco Lotteries Limited, ενώ το υπόλοιπο 27% το κατέχουν διακεκριμένοι τοπικοί επιχειρηματίες. Η εταιρεία απασχολεί αυτή την στιγμή 65 ανθρώπους - εκ των οποίων το 95% είναι Μαλτέζοι - και η συνολική επένδυση για την πλήρη ανάπτυξη του έργου, είναι της τάξης των 30 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα