Χ.Α. - Γενικές Συνελεύσεις

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2005 17:02

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, την 16/08/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00, στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας, αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων, Σοφοκλέους 11 (3ος όροφος), Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λύση - καταγγελία συμβάσεων μεταξύ Τράπεζας και Συλλόγου Εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας σχετικά με το Τ.Ε.Α.Π.Ε.Τ.Ε. και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων (αίτημα κατ άρθρο 39 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920 της μετόχου μειοψηφίας ‘Δ.Ε.Κ.Α. Α.Ε’). 2. Υπαγωγή του Τ.Ε.Α.Π.Ε.Τ.Ε. στις διατάξεις του ν. 3371/2005 και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων (αίτημα κατ άρθρο 39 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920 της μετόχου μειοψηφίας ‘Δ.Ε.Κ.Α. Α.Ε.’). 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με καταβολή μετρητών ή / και με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, και παροχή εξουσιοδοτήσεων για την, μεταξύ άλλων, τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων. 4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Τράπεζας που αφορά ‘Μετοχικό κεφάλαιο - μετοχές της εταιρίας’ και κωδικοποίηση Καταστατικού. 5. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις. Όλοι οι Μέτοχοι της Τράπεζας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση. Νομικά Πρόσωπα μετέχουν στην Γενική Συνέλευση ορίζοντας ως εκπροσώπους τους έως 3 φυσικά πρόσωπα. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οι κ.κ. Μέτοχοι οφείλουν: - Εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και αυτές δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους - μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) - και να καταθέσουν σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Τράπεζας ή στη Διεύθυνση Εκτελεστικών Εργασιών - Τμήμα Μετοχολογίου (οδός Αιόλου, αριθμ. 78, όροφος 5ος) τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Συνέλευσης. - Εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και αυτές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Τράπεζας ή στη Διεύθυνση Εκτελεστικών Εργασιών - Τμήμα Μετοχολογίου (οδός Αιόλου αριθμ. 78, όροφος 5ος) τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. - Εάν δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους να καταθέσουν τα αποθετήρια έγγραφα ή τους τίτλους των μετοχών τους πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Συνέλευσης σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε τραπεζική εταιρία στην Ελλάδα, καθώς και στις αναγνωρισμένες χρηματιστηριακές εταιρίες που έχουν την έδρα τους στην Ελλάδα. - Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Τράπεζα και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα έγγραφα αντιπροσωπείας.

ALFA ALFA ENERGY Α.Β.Ε.Ε. *

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 16/08/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00, στον Δήμο Ασπροπύργου, στην έδρα της εταιρίας, Παραλία Ασπροπύργου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού της Εταιρικής Χρήσης 2004 μετά των επ’ αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτού από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης του 2004. 3. Έγκριση αμοιβών Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2004 και προέγκριση αμοιβών για τη χρήση 2005. 4. Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ελεγκτή για την χρήση του 2005. 5. Επικύρωση εκλογής νέων μελών του Δ.Σ. 6. Διάφορες Ανακοινώσεις. Oι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρείας οφείλουν να καταθέσουν στην έδρα της Εταιρείας, Παραλία Ασπροπύργου Αττικής, πέντε (5) μέρες πρίν από την ορισθείσα για την συνεδρίαση της Τακτικής Γ.Σ., την σχετική βεβαίωση από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96 ή βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α. Τα ίδια ως άνω έγγραφα μπορούν να καταθέσουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Τραπεζική Ανώνυμη Εταιρεία που έχει έδρα την Ελλάδα και υποβάλλουν στην Εταιρεία τα αποδεικτικά καταθέσεως των τίτλων τους και τα τυχόν πληρεξούσιά τους.

MARFIN FINANCIAL GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ *

Α/ Γενική Συνέλευση, των Ομολογιούχων Δανειστών του Ομολογιακού Δανείου που εκδόθηκε την 12/6/2003 από την εταιρία, την 19/08/2005, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος ΑΕ, Λεωφ. Κηφισίας 24 Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συμπλήρωση - Τροποποίηση των όρων του Ομολογιακού Δανείου που εκδόθηκε από την Εταιρία την 12.6.2003. Έγκριση προσαρμογής των όρων του Ομολογιακού Δανείου που εκδόθηκε από την Εταιρία την 12.6.2003 συνεπεία εταιρικών πράξεων ώστε να διατηρηθούν ακέραια τα δικαιώματα των ομολογιούχων δανειστών.

Β/ Γενική Συνέλευση, των κ.κ. Ομολογιούχων Δανειστών του Ομολογιακού Δανείου που εκδόθηκε την 19/12/2001 από την MARITIME & FINANCIAL INVESTMENTS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, καθολικό διάδοχο της οποίας συνεπεία συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως αποτελεί η Εταιρία, την 19/08/2005, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος ΑΕ, Λεωφ. Κηφισίας 24 Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συμπλήρωση - Τροποποίηση των όρων του Ομολογιακού Δανείου που εκδόθηκε από την Εταιρία την 19.12.2001. Έγκριση προσαρμογής των όρων του Ομολογιακού Δανείου που εκδόθηκε από την Εταιρία την 19.12.2001 συνεπεία εταιρικών πράξεων ώστε να διατηρηθούν ακέραια τα δικαιώματα των ομολογιούχων δανειστών.

MARFIN FINANCIAL GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρίας, την 22/08/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος ΑΕ, Λεωφ. Κηφισίας 24 Β, ισόγειο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με μετρητά και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 2. Λήψη απόφασης σχετικά με την κατάργηση ή μη του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως προς τις μετοχές που θα εκδοθούν και, σε περίπτωση κατάργησης, του τρόπου της διάθεσης των νέων μετοχών. 3. Καθορισμός της τιμής διάθεσης των νέων μετοχών. - Δικαίωμα απόληψης μερίσματος των μετοχών που θα προέλθουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. - Εισαγωγή των νέων μετοχών που εκδοθούν συνεπεία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προς διαπραγμάτευσιν στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 4. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. της Εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την κατάρτιση Ενημερωτικού Δελτίου, την χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και κάθε συναφούς θέματος. 5. Ενημέρωση της Γενικής Συνέλευσης για τη χρήση από το Δ.Σ. της εξουσιοδότησης προς έκδοση κοινών και μετατρεψίμων ομολογιακών δανείων σύμφωνα με τις αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 29.6.2004 και το Καταστατικό της Εταιρίας. 6. Έγκριση εκλογής νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 7. Προσθήκη νέων Μελών στο Δ.Σ. εντός του εύρους που καθορίζει το Καταστατικό. Ορισμός Ανεξαρτήτων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

SEAFARM IONIAN A.E. *

Eκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, σε συνδυασμό και με την υπ' αριθμ. 4970/2005 απόφαση του Εφετείου Αθηνών με την οποία η εταιρεία υπήχθη στη διαδικασία του άρθρου 44 του ν. 1892/90, την 25/08/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Κορωπί στο 1ο χλμ. της Λ. Βάρης - Κορωπίου & Δημοκρίτου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,47 ΕΥΡΩ σε 1 ΕΥΡΩ με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας. 2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 15.103.601,49 ΕΥΡΩ προς συμψηφισμό ζημιών, με αποτέλεσμα το μετοχικό κεφάλαιο να διαμορφωθεί στο ποσό των 7.944.102 ΕΥΡΩ, διαιρούμενο σε 7.944.102 μετοχές ονομαστικής αξίας 1 ΕΥΡΩ η κάθε μία, με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας. 3. Αντικατάσταση παλαιών μετοχών με νέες σε αναλογία ανταλλαγής 6,172895 παλαιών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,47 ΕΥΡΩ προς μία μετοχή ονομαστικής αξίας 1 ΕΥΡΩ (reverse split). 4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 5.000.000 ΕΥΡΩ με καταβολή μετρητών με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας σε συνδυασμό με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων σύμφωνα με την παρ. 6 του αρθρου13 του Ν. 2190/20. 5. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 19.347.909 ΕΥΡΩ η οποία θα καλυφθεί με κεφαλαιοποίηση ισόποσων απαιτήσεων Τραπεζών και λοιπών πιστωτών, με έκδοση 19.347.909 μετοχών ονομαστικής αξίας 1 ΕΥΡΩ εκάστη, με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας, σε συνδυασμό με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων σύμφωνα με την παρ. 6 του άρθρου 13 του Ν. 2190/20. 6. Μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές, με αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 3 και 4 του καταστατικού της εταιρείας. 7. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. 8. Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις. Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας οι Μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των Μετόχων, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να ζητήσουν, με δήλωσή τους προς τον χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, την δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών που κατέχουν, και να προσκομίσουν στη συνέχεια την αντίστοιχη βεβαίωση δέσμευσης μετοχών από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητας σε περίπτωση αντιπροσώπευσης, στα γραφεία της εταιρίας, στο 1ο χιλ. Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης και Δημοκρίτου στο Κορωπί Αττικής, 5 τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης (Τμήμα Μετόχων, αρμόδιoς κος Αλούπης Γεώργιος, τηλ.210-6698335).

ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε. *

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 29/08/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Κορωπί Αττικής (Κωνσταντινουπόλεως 42), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάγνωση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών επί των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρείας και Ενοποιημένων) για τη χρήση 2004. 2. Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρείας και Ενοποιημένων) για την χρήση 2004 και απόφαση για την διάθεση των κερδών της χρήσης αυτής και την καταβολή μερίσματος. 3. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2004. 4. Απόφαση για την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την χρήση 2004. 5. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, Τακτικού και Αναπληρωματικού, για τον έλεγχο των Ετήσιων και Εξαμηνιαίων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρείας και Ενοποιημένων) για την χρήση 2005 και καθορισμός της αμοιβής τους. 6. Επικύρωση εκλογής νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 7. Εκλογή νέου Δ.Σ. 8. Παροχή εγγυήσεων της Εταιρείας προς συνδεδεμένες εταιρείες και προς τρίτους. 9. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του ΚΝ 2190/1920 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στην Διεύθυνση εταιρειών του Ομίλου που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς. 10. Έγκριση ίδρυσης παραρτήματος της Εταιρείας στην Λιβύη. Για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οι κ.κ. Μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους, τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν. Όσοι από τους Μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. Και στις δύο περιπτώσεις, οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία (Τμήμα Μετόχων) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους. Επίσης γνωστοποιείται από την Εταιρεία, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, με την από 18.07.2005 απόφάσή του, δεσμεύεται να προτείνει στην νέα Γενική Συνέλευση το ίδιο μέρισμα (ήτοι 0,13 ευρώ ανά μετοχή) ορίζοντας ως Ημερομηνία Αποκοπής και Πληρωμής του την αυτή ημερομηνία όπως αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε σε συνέχεια της από 30/06/2005 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα