Wall Street: Προσυνεδριακό σχόλιο

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2005 15:02

Τάσεις ανάκαμψης αναμένεται να εμφανίσουν οι αμερικανικές μετοχές κατά την έναρξη της συνεδρίασης ύστερα από τα καλύτερα του αναμενόμενου αποτελέσματα των εταιρειών Hewlett Packard και Applied Materials.

Σημειώνεται ότι οι δείκτες Nasdaq και S&P 500 κατέγραψαν την Τρίτη τις μεγαλύτερες ημερήσιες απώλειες από τον Απρίλιο μετά την προειδοποίηση της εταιρείας λιανικής Wal-Mart ότι οι υψηλές τιμές ενέργειας πλήττουν τις καταναλωτικές δαπάνες.

Mε ενδιαφέρον αναμένονται πριν από την έναρξη της συνεδρίασης τα στοιχεία για τις τιμές παραγωγού Ιουλίου με τις προβλέψεις των αναλυτών να κάνουν λόγο για άνοδο κατά 0,5%.

Σήμερα θα δημοσιοποιηθούν επίσης τα στοιχεία για τα πετρελαϊκά αποθέματα στις Ηνωμένες Πολιτείες για την εβδομάδα που έληξε στις 13 Αυγούστου. Οι αναλυτές αναμένουν μείωση των αμερικανικών διαθέσιμων, εμπορικών αποθεμάτων βενζίνης κατά 1,3 εκατομμύρια βαρέλια, διευρύνοντας το έλλειμμα σε σχέση με τα αντίστοιχα περυσινά επίπεδα. Αντιθέτως, αναμένεται αύξηση των αποθεμάτων αργού κατά ένα εκατομμύριο βαρέλια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα