Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

«Τράπεζες και ΟΤΕ στο επίκεντρο»
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2005 11:14

Aspis Bank: «Οι δείκτες των αµερικανικών χρηµατιστηρίων έκλεισαν αµετάβλητοι την Παρασκευή, καθώς οι τιµές του πετρελαίου αυξήθηκαν εκ νέου. Οι αυξηµένες τιµές του πετρελαίου, πιθανό να οδηγήσουν στη δηµιουργία τάσεων συσσώρευσης στις διεθνείς αγορές και κατ’ επέκταση και στην εγχώρια αγορά. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος οι µετοχές των τραπεζών και του ΟΤΕ».

Marfin Analysis: «Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε 0,66% υψηλότερα την Παρασκευή φθάνοντας σε νέο υψηλό τετραετίας, με τον τζίρο να φθάνει τα 148 εκ. ευρώ (-6,6%)… Για τη σημερινή συνεδρίαση, δεν

αναμένουνε σημαντικές αλλαγές στην εικόνα της αγοράς».

Egnatia Finance «Αναμένουμε κάποια συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα, ωστόσο κάποιες ήπιες ρευστοποιήσεις δεν θα πρέπει να αποκλειστούν λαμβάνοντας υπόψη τα σημαντικά κέρδη της αγοράς».

Emporiki Investment Bank: «Εκτιμούμε ότι ο γενικός δείκτης μπορεί να ξεκινήσει ανοδικά κατά τη σημερινή συνεδρίαση υποκινούμενος κυρίως από την θετική εικόνα που αναμένεται να παρουσιάσουν οι ευρωπαϊκές αγορές με την μεγάλη κεφαλαιοποίηση να βρίσκεται στο επίκεντρο των επενδυτών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα