Οι αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2005 17:16

Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας OPTIMA AEEX, που βρίσκεται υπό εκκαθάριση, την απαγόρευση λειτουργίας των ΑΕΛΔΕ ΟΡΑΜΑ και G & T και την τροποποίηση του καταστατικού της Βορειοελλαδική ΑΧΕΠΕΥ, αποφάσισε μεταξύ άλλων η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατά τη συμμερινή της συνεδρίαση. Ειδικότερα, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε:

- Την τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας Βορειοελλαδική ΑΧΕΠΕΥ σχετικά με την αλλαγή του σκοπού και της επωνυμίας της σε εταιρεία συμβούλων επενδύσεων παροχής επενδυτικών υπηρεσιών (ΕΠΕΥ) μη μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

- Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας OPTIMA AEEX κατόπιν σχετικής απόφασης της γενικής συνέλευσης της εταιρείας.

- Την απαγόρευση λειτουργίας των ΑΕΛΔΕ ΟΡΑΜΑ και G & T επειδή διαπιστώθηκαν παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας που καθιστούσαν τη λειτουργία τους επικίνδυνη για την ομαλή λειτουργία της αγοράς και τα συμφέροντα των επενδυτών.

- Τη διεξαγωγή εξετάσεων για τη χορήγηση πιστοποιητικών επαγγελματικής κατάρτισης σε στελέχη των Επιχειρήσεων Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών κατά το μήνα Οκτώβριο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα