Στα 9,53 εκατ. ευρώ τα καθαρά έσοδα της Entersoft

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 10:43
UPD:10:44

Στα 9,53 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά έσοδα του Ομίλου Entersoft, για το σύνολο του 2015.

Παράλληλα, τα κέρδη-προ φόρων διαμορφώθηκαν στα 960.000 ευρώ έναντι 1,54 εκατ. ευρώ το 2014. Σε επίπεδο μητρικής, τα καθαρά έσοδα ανήλθαν στα 6,99 εκατ. ευρώ και τα κέρδη - προ φόρων στα 850.000 ευρώ.

Αν και η χρονιά σημαδεύτηκε από συγκράτηση επενδύσεων λόγω του ρευστού περιβάλλοντος, η Entersoft κατάφερε να υπογράψει νέες σημαντικές συμβάσεις. Eνδεικτικά αναφέρεται η προγραμματική συμφωνία με όλο τον Όμιλο Ηοndos τόσο για τις ιδιόκτητες εταιρείες του, όσο και τους franchisees.

Από τις θυγατρικές, η Retail Link συνέχισε την αναπτυξιακή της πορεία με αύξηση σε έσοδα και κέρδη. Οι πωλήσεις στο εξωτερικό παρουσίασαν ανοδική πορεία, ενώ για πρώτη χρονιά συνέβαλλε ουσιαστικά και η θυγατρική στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Θετική πορεία είχε και η Cardisoft που παρέδωσε δεκάδες έργα σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και βελτίωσε θεαματικά τη ρευστότητά της.

«Η εταιρεία, παρά τη δυσμενή συγκυρία, συνεχίζει απρόσκοπτα το επενδυτικό της πλάνο για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και κυρίως τα προϊόντα τεχνολογία SaaS και το νέο προϊόν Logistics Warehouse Management System (WMS) που θα παρουσιάσει επίσημα εντός του 2016» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα