Επένδυση 550.000 ευρώ στη Vertitech από το Odyssey Jeremie Partners

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 10:50
UPD:10:54
vertitech.gr

Η Vertitech είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία τεχνολογίας με έδρα την Καβάλα και πρόκειται για την πρώτη τεχνολογική εταιρεία στην Ανατολική Μακεδονία, που επελέγη για να λάβει χρηματοδοτική επένδυση από το fund.

Της Λέττας Καλαμαρά

Στη Vertitech, ελληνική εταιρεία ανάπτυξης εκπαιδευτικών λύσεων, επένδυσε κεφάλαια ύψους 550.000 ευρώ η Odyssey Jeremie Partners, εταιρεία επενδύσεων, η οποία ειδικεύεται σε ελληνικές start-up επιχειρήσεις τεχνολογίας.

Η Vertitech είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία τεχνολογίας με έδρα την Καβάλα και πρόκειται για την πρώτη τεχνολογική εταιρεία στην Ανατολική Μακεδονία, που επελέγη για να λάβει χρηματοδοτική επένδυση από το fund.

Η επένδυση θα χρησιμοποιηθεί για την άμεση παγκόσμια επέκταση του Classter, του εκπαιδευτικού προϊόντος της εταιρίας, καθώς και για τη βελτιστοποίηση των χαρακτηριστικών του. Το Classter, όπως επισημαίνεται από τη Vertitech, είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε τύπο εκπαιδευτηρίου, είναι μια ενοποιημένη λύση διαχείρισης όλων των ακαδημαϊκών διαδικασιών, της οικονομικής δραστηριότητας, των σχολικών λεωφορείων, της βιβλιοθήκης και πολλών ακόμα υπηρεσιών. Παρέχει μετρήσιμα αποτελέσματα και ελεγχόμενες προσωπικές σελίδες για καθηγητές, μαθητές και γονείς. Το Classter επενδύει στην ανάπτυξη της υποδομής που θα επιτρέψει στα εκπαιδευτικά ιδρύματα να εφαρμόσουν εύκολα τις  νέες μεθοδολογίες προσαρμοστικής μάθησης.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, μπορεί να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς να υλοποιήσουν το όραμα για πραγματικά ανοικτά σχολεία και διαδικασίες εκπαίδευσης με χρήση του cloud και εφαρμογών mobile. Η εταιρεία λάνσαρε τη λύση αρχικά το 2011 και μέχρι σήμερα κατάφερε να αποκτήσει ένα πελατολόγιο με περισσότερα από 300 ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στη χώρα. Χρησιμοποιώντας τεχνολογικά εργαλεία της Microsoft, προσφέρει ολιστικές λύσεις διαχείρισης, ειδικά σχεδιασμένες και παραμετροποιημένες για κάθε επιχείρηση.

Ο κ. Σπύρος Τραχάνης, από την Odyssey Jeremie Partners, δήλωσε: «Βλέπουμε εκπληκτικές ευκαιρίες στο Classter. Είναι γεγονός ότι η τεχνολογία θα συνεχίσει να επιφέρει δραματικές αλλαγές στον εκπαιδευτικό τομέα, τόσο στη μέθοδο οργάνωσης των σχολείων όσο και στον τρόπο που διαχέεται η γνώση. Το Classter υποστηρίζει πλήρως αυτήν την αλλαγή. Η επένδυσή μας θα βοηθήσει τη Vertitech να επεκτείνει της δυνατότητες του προϊόντος και να αποκτήσει ισχυρή παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο.»

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα