Intralot: Συμφωνία με τον οργανισμό τυχερών παιχνιδιών του Ισραήλ

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2005 11:44

Σύμβαση με την Intralot για το σχεδιασμό, ανάπτυξη, προμήθεια και συντήρηση του νέου διαδραστικού συστήματος του οργανισμού E-Pais υπέγραψε κατόπιν διαγωνισμού ο κρατικός οργανισμός τυχερών παιχνιδιών του Ισραήλ Mifal Hapayis.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Intralot, το σύστημα θα ξεκινήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2006 με τη βασική πλατφόρμα διεξαγωγής των υπαρχόντων τυχερών παιχνιδιών μέσω Internet, ενώ μελλοντικά αναμένεται η εισαγωγή παιχνιδιών νέας γενιάς (gaming content) και άλλων μέσων (κινητή τηλεφωνία, διαδραστική τηλεόραση) σε συνεργασία με την Intralot.

Το νέο E-Pais σύστημα θα δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στα on line παιχνίδια του οργανισμού μέσω Internet. Το σύστημα είναι βασισμένο στην πρωτοποριακή πλατφόρμα B-On. To B-On υποστηρίζει ένα ολοκληρωμένο φάσμα παιχνιδιών για κάθε κατηγορία παικτών στο Internet, στα κινητά τηλέφωνα, στη διαδραστική τηλεόραση και στα διαδραστικά συστήματα φωνητικής ανταπόκρισης, προσφέροντας ελευθερία επιλογής και πρόσβασης σε οποιοδήποτε παιχνίδι, οποιαδήποτε ώρα και από οποιοδήποτε μέρος.

Το νέο σύστημα θα υποστηρίζει πέντε παιχνίδια (Chance, 777, KINO, 123 και ΛΟΤΤΟ) με τις παραλλαγές τους (απλό, ομαδικό, συνδρομητικό) σε 4 γλώσσες (Εβραϊκά, Ρωσικά, Αραβικά και Αγγλικά). Το "E-Pais" θα διασυνδεθεί με το υπάρχον κεντρικό σύστημα του Οργανισμού, καθώς και με τρίτους παροχείς ηλεκτρονικών πληρωμών και δικτύων.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη συνεργασία μας με τον Ισραηλινό Οργανισμό, που ενισχύει τη διεθνή μας δραστηριότητα και την παρουσία μας στη Μέση Ανατολή. Με την προηγμένη τεχνολογία και ειδίκευση που διαθέτει η Intralot, είμαστε σίγουροι ότι η πλατφόρμα B-On θα προσφέρει πρωτοποριακές και αξιόπιστες υπηρεσίες στους παίκτες της Mifal Hapayis», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ισραηλινού Οργανισμού Shimon Katzenelson δήλωσε: «Η Mifal Hapayis προσβλέπει στη διαδραστική εποχή. Ελπίζουμε ότι με την προσθήκη των νέων μέσων, θα αυξηθούν οι πωλήσεις μας και η συνεισφορά μας στην Ισραηλινή κοινότητα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην πλατφόρμα B-On της INTRALOT και αναμένουμε να ξεκινήσουμε το 1ο τρίμηνο του 2006».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα