Q Telecom: Νέο εταιρικό πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2005 13:46

Τη διάθεση του νέου εταιρικού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας, του Q Business1, από την 1η Σεπτεμβρίου 2005 ανακοίνωσε η Q Telecom, επιχειρησιακή μονάδα της Info-Quest.

Το εταιρικό πρόγραμμα Q Business1 απευθύνεται σε εταιρείες της μορφής Α.Ε, Ε.Π.Ε., Ο.Ε, Ε.Ε και σε Δημόσιους Οργανισμούς, για ελάχιστο αριθμό 50 συνδέσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, με το νέο οικονομικό επαγγελματικό πρόγραμμα Q Business1, εξασφαλίζεται πλήρης ελευθερία για κάθε στέλεχος της επιχείρησης ώστε να μπορεί να ορίζει το ύψος του λογαριασμού του, βάσει της πραγματικής κατανάλωσής του.

Το Q Business1 προσφέρει εταιρική κινητή τηλεφωνία με πανελλαδική κάλυψη – χωρίς χρονικές δεσμεύσεις, χωρίς μηνιαία πάγια, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης, με ανταγωνιστικές χαμηλές χρεώσεις ομιλίας, SMS και MMS.

Επίσης, όπως υπογραμμίζεται, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του πακέτου Q Business1 αποτελεί η έκπτωση 50% στη χρέωση ομιλίας σε όλες τις ενδοεταιρικές κλήσεις κινητών και σταθερών αριθμών της Q-TELECOM της επιχείρησης ενώ, παράλληλα, ισχύουν τα προνόμια των άλλων πακέτων κινητής τηλεφωνίας της Q.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα