Αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων για πώληση των Ο.Α.

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2005 18:28
UPD:19:18

Η κυβέρνηση θα εξετάσει άλλους τρόπους προκειμένου να προβεί στην πώληση των Ολυμπιακών Αερογραμμών, σε περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «μπλοκάρει» το διαγωνισμό για την πώληση της εταιρείας http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/01/1084653.htm , δήλωσε στο Reuters αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών.

«Η κυβέρνηση θα εξετάσει εναλλακτικές μεθόδους, όπως τμηματική πώληση της εταιρείας, σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με την Ε.Ε.», δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος δεν κατονομάζεται.

«Εν τω μεταξύ, συνεχίζουμε να διεξάγουμε διαπραγματεύσεις με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή περιμένοντας την απόφαση της Επιτροπής», πρόσθεσε.

«Τμηματική πώληση σημαίνει εκκαθάριση της εταιρείας εν λειτουργία ή πώληση των περιουσιακών της στοιχείων, όπως τα αεροσκάφη και το όνομα και μετά το κλείσιμο», δήλωσε στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο πηγή προσκείμενη στη διαδικασία που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

«Η κρίσιμη απόφαση της Επιτροπής της ΕΕ για τις επιχορηγήσεις προς τις Ολυμπιακές Αερογραμμές είναι πιθανό να εκδοθεί το διάστημα 15-20 Σεπτεμβρίου», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα