Οι υπηρεσίες των ΕΛΤΑ στη ΔΕΘ

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2005 08:35
UPD:08:41

TΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ του Ομίλου ΕΛΤΑ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι επισκεφθούν τους εκθεσιακούς χώρους του Οργανισμού στη φετινή 70ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Με εκθεσιακό χώρο στο περίπτερο 11 και λειτουργία Ταχυδρομικού Καταστήματος στο περίπτερο 12, ο ΕΛΤΑ συμμετέχει στη φετινή ΔΕΘ, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το φάσμα δραστηριοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει ο Οργανισμός, αλλά και για τις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, EMS, SPM).

Τα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου των ΕΛΤΑ, θα γίνουν το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2005, από τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλη Λιάπη.

Στο Ταχυδρομικό Κατάστημα θα διατίθενται προϊόντα λιανικής ΕΛΤΑ και θα γίνεται εκτύπωση του Προσωπικού Γραμματοσήμου και της προσωπικής Postcard. Σημειώνεται ότι, η προσωπική Postcard είναι ένα νέο προϊόν των ΕΛΤΑ, που συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία πολυμέσων και θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της ΔΕΘ για πρώτη φορά.

Τέλος, η Ολυμπιονίκης του βάδην, κ. Αναστασία Τζουμελέκα, θα παρευρίσκεται στους χώρους του περιπτέρου των ΕΛΤΑ, το Σαββατοκύριακο, όπου το κοινό θα μπορεί να φωτογραφηθεί μαζί της και να πάρει την υπογραφή της στην έκδοση της προσωπικής του Postcard.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα