HSBC: Προϊόντα για φοιτητές που σπουδάζουν στη Μ. Βρετανία

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2005 18:17

Την υπηρεσία "U Start!" για την κάλυψη των χρηματοοικονομικών αναγκών των φοιτητών που επιλέγουν να σπουδάσουν στην Μεγάλη Βρετανία, προωθεί η τράπεζα HSBC.

Η υπηρεσία U Start! της HSBC προσφέρει στους φοιτητές καταθετικό λογαριασμό και κάρτα αυτόματης εξυπηρέτησης με δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα ΑΤΜ στο δίκτυο της HSBC στη Μεγάλη Βρετανία, στην Ελλάδα αλλά και σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου καθώς και δωρεάν συναλλαγές σε 3.000 ΑΤΜ περίπου στο δίκτυο της HSBC στη Μεγάλη Βρετανία, προεγκεκριμένη πιστωτική κάρτα VISA, δωρεάν ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη κλπ.

Επίσης, φοιτητική εκπτωτική κάρτα, ιατρική ασφαλιστική κάλυψη με προνομιακό ασφάλιστρο, ειδική γραμμή εξυπηρέτησης φοιτητών, χωρίς χρέωση για κλήσεις από Μ. Βρετανία σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως για άμεση παροχή μετρητών και αποστολή εμβασμάτων, αντικατάσταση κάρτας σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας, κ.α.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, μετά την αποφοίτηση, η HSBC Ελλάδος προσφέρει προνομιακή τιμολογιακή πολιτική στους φοιτητές που είναι μέλη της υπηρεσίας U Start!, όπως δωρεάν συνδρομή εφόρου ζωής για πιστωτική κάρτα, 40% έκπτωση στις δαπάνες εξέτασης αιτήματος δανειοδότησης και προέγκρισης καταναλωτικών και στεγαστικών δανείων, 50% έκπτωση στην προμήθεια έκδοσης μπλοκ επιταγών κ.ά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα