Περαιτέρω συνεργασία ΟΤΕ - ΟΠΑΠ

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2005 12:36
UPD:12:38

ΣΤΗΝ περαιτέρω συνεργασία του ΟΠΑΠ και του ΟΤΕ για την επέκταση και αναβάθμιση του υφιστάμενου δικτύου του ΟΠΑΠ αναφέρθηκαν ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε., Σωτήριος Κωστάκος, και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΤΕ Α.Ε., Παναγής Βουρλούμης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γεωργίου Ορφανού.

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται επί σειρά ετών, με αντικείμενο την παροχή από την ΟΤΕ Α.Ε. τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, για τη διασύνδεση των πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε. πανελλαδικά, με το Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα.

Ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Σωτήριος Κωστάκος εξέφρασε την ικανοποίηση της διοίκησης της εταιρείας για την υπογραφείσα συμφωνία, με την οποία προνοείται και διασφαλίζεται η αναβάθμιση του δικτύου, έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίζει αξιόπιστα τα αναπτυξιακά σχέδια της ΟΠΑΠ Α.Ε., στα πλαίσια του προγραμματισμού της εταιρείας για την επικείμενη τεχνολογική της αναβάθμιση.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνέχιση της συνεργασίας και τόνισε ότι η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει το υψηλό επίπεδο τεχνολογικής υποδομής και υποστήριξης που διαθέτει, ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της ΟΠΑΠ Α.Ε.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ
  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα