British Airways: Αύξηση πτήσεων από Θεσ/νίκη προς Λονδίνο

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2005 11:48

Με την έναρξη της χειμερινής περιόδου, η British Airways αυξάνει τον εβδομαδιαίο αριθμό των πτήσεών της στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λονδίνο και, παράλληλα, προτείνει στο κοινό της συμπρωτεύουσας μια νέα προσφορά.

Συγκεκριμένα, το εισιτήριο μετ’ επιστροφής από τη συμπρωτεύουσα προς το Λονδίνο θα κοστίζει 140 ευρώ. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 15 Σεπτεμβρίου 2005 έως και 31 Μαρτίου 2006, ενώ οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν στο διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου έως και 15 Οκτωβρίου 2005.

Για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το προϊόν της Club Europe και να ταξιδέψουν με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση σε θέση business class, η British Airways προσφέρει την τιμή των 780 ευρώ για εισιτήριο μετ’ επιστροφής.

Παράλληλα, από τις 30 Οκτωβρίου 2005, οι πτήσεις εβδομαδιαίως αυξάνονται από 4 σε 5 (καθημερινά, εκτός Πέμπτης και Σαββάτου), με ώρα αναχώρησης από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 15:35 και άφιξη στο αεροδρόμιο Gatwick στις 17:15. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πολύ πιο εύκολη η μετεπιβίβαση του κοινού σε μια σειρά άλλων προορισμών της Μεγ. Βρετανίας, όπως το Μάντσεστερ, η Γλασκώβη, το Εδιμβούργο κλπ.

«Με την προσφορά των 140 ευρώ, την αύξηση των πτήσεων και την αλλαγή της ώρας αναχώρησης, πιστεύουμε ότι ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις αυξημένες ανάγκες του επιβατικού κοινού της Βόρειας Ελλάδας», δήλωσε η κυρία Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας της British Airways.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα