ΣΕΒ: Ημερίδα για τις επιχειρηματικές συνεργασίες Ελλάδας και Αραβικών Χωρών

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2005 17:55

Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για την επέκταση και προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ Ελλάδας και Αραβικών χωρών, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) σε συνεργασία με το Αραβο-Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2005, στα γραφεία του ΣΕΒ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι ελληνικές επιχειρήσεις για τις τρέχουσες οικονομικές και εμπορικές εξελίξεις στις χώρες αυτές, το επενδυτικό πλαίσιο και τα κίνητρα, την απελευθέρωση αγορών και γενικότερα το επιχειρηματικό κλίμα που επικρατεί στην περιοχή. Γι’ αυτό έχουν προσκληθεί οι Πρέσβεις των Αραβικών χωρών που είναι διαπιστευμένοι στην Ελλάδα, για να κάνουν μία σύντομη ενημέρωση ανά χώρα, να ανταλλάξουν απόψεις και να απαντήσουν σε ερωτήσεις πάνω σε θέματα που ενδιαφέρουν τα μέλη μας. Η ενημέρωση και η συζήτηση αυτή, που θα γίνει στα αγγλικά, απευθύνεται κυρίως στις επιχειρήσεις που έχουν δραστηριότητα στις Αραβικές χώρες ή σχεδιάζουν να επεκταθούν εκεί.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος θα αναφερθεί στις διμερείς οικονομικές σχέσεις της Ελλάδας με τις Αραβικές χώρες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα