Μήνυμα Φερχόφστατ για το ελληνικό χρέος

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 12:28
UPD:12:40
EPA/OLIVIER HOSLET
Ο Ευρωπαίος πολιτικός (φωτ. αρχείου) καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να ολοκληρώσει τις «γενναίες μεταρρυθμίσεις», προκειμένου η χώρα να επιστρέψει στην ανάπτυξη.

Να υπάρξει ρύθμιση του ελληνικού χρέους ως αντάλλαγμα για τις μεταρρυθμίσεις ζητεί με μήνυμά του στο Facebook, ο επικεφαλής της ομάδας «Φιλελεύθεροι και Δημοκράτες» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκι Φερχόφστατ.

«Οι Έλληνες συνεχίζουν να υποφέρουν ως αποτέλεσμα της πολιτικής κακοδιαχείρισης και του πελατειακού συστήματος» σημειώνει ο Ευρωπαίος πολιτικός και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να ολοκληρώσει τις «ειλικρινείς μεταρρυθμίσεις», προκειμένου η χώρα να επιστρέψει στην ανάπτυξη.

Ο Φερχόφστατ καταλήγοντας, απευθύνεται στην Ευρώπη και την καλεί να πραγματοποιήσει τα απαιτούμενα βήματα, ώστε να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Το μήνυμα του Φερχόφστατ

Ο ελληνικός λαός συνεχίζει να υποφέρει σημαντικά ως αποτέλεσμα πολλών ετών πολιτικής κακοδιαχείρισης και πελατειακού συστήματος. Όπως έχω καταστήσει σαφές στον Πρωθυπουργό Τσίπρα, είναι σημαντικό να ολοκληρωθούν οι ειλικρινείς μεταρρυθμίσεις, ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη. Κοιτώντας προς το μέλλον, η υπόλοιπη Ευρώπη πρέπει να κάνει βήματα για να συνδράμει στη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα