Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2005 10:45
UPD:10:47

Fortius Finance: «Ως ιδιαίτερα θετική μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τη χθεσινή συνεδρίαση, καθώς εκτός από την αύξηση της ζήτησης για τις τράπεζες, παρατηρήθηκε το ίδιο και για τη μετοχή του ΟΤΕ. Για τη σημερινή συνεδρίαση ως πιθανότερο σενάριο προκρίνουμε την προσπάθεια κατοχύρωσης των κερδών του ΓΔ, γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα με ζητούμενο το κλείσιμό του πάνω από τις 3.300 μονάδες, καθώς αναμένουμε να εκδηλωθούν ρευστοποιήσεις στις ξένες αγορές, λόγω της ανόδου του πετρελαίου».

Marfin Analysis: «Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε 1,47% υψηλότερα, κοντά στο επίπεδο αντίστασης των 3.300 μονάδων με τον τζίρο να φθάνει τα €263εκ. (+10%). Οι μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο με τις τραπεζικές μετοχές να καταγράφουν την σημαντικότερη άνοδο… Η ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων αναμένεται να κυριαρχήσει στις ειδήσεις αυτή την εβδομάδα, καθώς η προθεσμία για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου εξαμήνου λήγει την Παρασκευή».

Emporiki Investment Bank: «Αναμένουμε το θετικό κλίμα να επικρατήσει και στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης ωστόσο το ενδεχόμενο κατοχύρωσης βραχυπρόθεσμων κερδών στη συνεχεία θεωρούμε ότι είναι αρκετά πιθανό».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα