Ημερίδα για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2005 09:35

Ημερίδα με θέμα την ενημέρωση για το πρόγραμμα του ΕΠΑΝ «Ενίσχυση ανταγωνιστικότητας πολύ μικρών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών» συνδιοργάνωσαν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά και το Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΚΕΤΑ) Αττικής.

Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του ο ειδικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης για την Ανταγωνιστικότητα, Σπ. Ευσταθόπουλος, ο οποίος, εκπροσωπώντας τον υπουργό Ανάπτυξης, Δ. Σιούφα, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πολιτική του υπουργείου Ανάπτυξης όσον αφορά στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Στη συνέχεια την ενημερωτική ενότητα της εκδήλωσης προλόγισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και πρόεδρος του ΚΕΤΑ Αττικής, Γεώργιος Μπενέτος, και ακολούθησε η παρουσίαση από την ΕΛΑΝΕΤ φορέα διαχείρισης του προγράμματος και ειδικότερα από το γενικό διευθυντή Αξιολόγησης, Βασίλειο Γκουντέλα, και το ΚΕΤΑ Αττικής φορέα υποστήριξης επιχειρηματικής δράσης.

Τέλος, αναπτύχθηκε διαλογική συζήτηση μεταξύ των εισηγητών και των παρευρισκομένων, επεξηγηματική των παραμέτρων του προγράμματος για καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα