Η Microsoft Ελλάς χορηγός του 7ου Συνεδρίου Info-Com

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2005 16:37

Η Microsoft Ελλάς ήταν χορηγός του 7ου Συνεδρίου Info-Com, με κεντρικό θέμα «Η Μετά Την Φωνή Εποχή».

Η Microsoft αναπτύσσει και παρέχει καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις με σκοπό την κάλυψη αναγκών σε τομείς όπως triple play – φωνή, δεδομένα, ήχος - υπηρεσίες hosting και customer care, μέσα από τεχνολογίες όπως Windows Mobile, Microsoft TV, Solutions for Hosting και Solutions for Customer Care.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η λύση Microsoft CSF (Connected Services Framework) διευκολύνει τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών σε σύντομο χρονικό διάστημα, επιτυγχάνοντας οφέλη από τη γρήγορη τοποθέτηση στην αγορά σε συνδυασμό με τη διαφοροποίηση.

Το φετινό συνέδριο Info-Com αποτέλεσε σημείο συνάντησης των στελεχών της τηλεπικοινωνιακής αγοράς και προσωπικοτήτων διεθνούς κύρους. Στόχος του συνεδρίου ήταν να προσφέρει στους συμμετέχοντες μία συνολική άποψη των εξελίξεων του χώρου, να αποτελέσει βήμα διαλόγου για την επίλυση προβλημάτων καθώς και να αποτυπώσει βέλτιστες πρακτικές που έχουν υιοθετηθεί επιτυχώς σε άλλες χώρες.

Το Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών διοργανώθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά από την εταιρεία Smart Press, υπό την αιγίδα του υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα