Νεοχημική: Ιδρυση θυγατρικής εταιρείας

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2005 14:22

Την ίδρυση της νέας θυγατρικής της, με την επωνυμία Neochimiki International S.A., ανακοίνωσε η εταιρεία Νεοχημική Λ.Β. Λαυρεντιάδης ΑΒΕΕ.

Η νέα εταιρεία έχει σκοπό μεταξύ άλλων την απόκτηση συμμετοχής σε εταιρείες οποιασδήποτε μορφής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεμονωμένα ή σε σύμπραξη με άλλα νομικά ημεδαπά ή αλλοδαπά πρόσωπα.

Η νεοσυσταθείσα εταιρεία έχει μετοχικό κεφάλαιο 60.000 ευρώ, διαιρούμενο σε 60.000 μετοχές ονομαστικής αξίας ενός (1) ευρώ καθεμιάς.

Στη νεοσυσταθείσα εταιρεία συμμετέχουν: η Νεοχημική Λ.Β. Λαυρεντιάδης ΑΒΕΕ με ποσοστό 99,99% του μετοχικού κεφαλαίου και η Λάμδα Λάμδα AEBE με ποσοστό 0,01% του μετοχικού κεφαλαίου.

H Neochimiki International θα προβεί στην αγορά των μετοχών που κατέχει η Νεοχημική Λ.Β. Λαυρεντιάδης ΑΒΕΕ στη θυγατρική της με την επωνυμία Neochimiki Lavrentiadis Ltd που εδρεύει στην Κύπρο.

Εν συνεχεία, η Neochimiki Lavrentiadis Ltd θα αγοράσει τις μετοχές όλων των θυγατρικών εταιρειών του εξωτερικού που έχει στην κυριότητά της η Νεοχημική Λ.Β. Λαυρεντιάδης ΑΒΕΕ, μεγιστοποιώντας τα οφέλη από την ύπαρξη θυγατρικών της σε διαφορετικές χώρες, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η έδρα της νέας εταιρείας βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο (Πεντέλης αρ.34).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα