ΣΙΔΜΑ: Αδικη η απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2005 17:54
UPD:18:02

Την έκπληξή της για την επιβολή προστίμου ύψους 290.000 ευρώ σε βάρος της από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/30/1102602.htm εκφράζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ΣΙΔΜΑ.

Η διοίκηση της ΣΙΔΜΑ «δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν τίθεται θέμα ευθύνης της για παράβαση του εν λόγω άρθρου και πιστεύει ότι η απόφαση είναι καταφανώς άδικη, εσφαλμένη και δεν αντιστοιχεί στα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, τα οποία έχει λεπτομερώς επεξηγήσει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς».

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η ΣΙΔΜΑ «προτίθεται να προσφύγει στην Δικαιοσύνη, στην κρίση της οποίας προσβλέπει με εμπιστοσύνη, αμέσως μόλις λάβει γνώση του πλήρους περιεχομένου της απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς».

«Το κύρος και η αξιοπιστία της ΣΙΔΜΑ είναι σε όλους γνωστά από την πορεία 75 ετών στην αγορά του χάλυβα και δεν μπορούν να θιγούν από μια απόφαση, η οποία μεταξύ άλλων αγνοεί παντελώς τις ιδιαιτερότητες του κλάδου», προστίθεται στην ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ
  • ΣΙΔΜΑ



Σχολιασμένα