Goldair Cargo: Συνεργασία με τη γερμανική Dachser GmbH

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2005 14:36

Στρατηγική συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας στον κλάδο των διεθνών εμπορευματικών μεταφορών συνήψε η Goldair Cargo με τη γερμανική εταιρεία Dachser GmbH.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η γερμανική εταιρεία θα μεταφέρει καθημερινά φορτία από όλη τη Γερμανία προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και η Goldair θα αναλαμβάνει τη διανομή τους στους παραλήπτες. Το ίδιο θα ισχύει και για ελληνικά φορτία που έχουν προορισμό τη Γερμανία.

Πολύ σύντομα οι αναχωρήσεις θα περιλαμβάνουν όλες τις χώρες που η Dachser έχει υποκαταστήματα, όπως η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Αυστρία, η Αγγλία και η Ουγγαρία, γεγονός που σημαίνει ότι η Goldair διευρύνει το διεθνές δίκτυο των ανταποκριτών της. Η Goldair Cargo θα συνεργασθεί επίσης και με τα γραφεία της Dachser International στις ΗΠΑ και την Ασία, για να καλύψει τις αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές των πελατών της.

H Dachser είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία μεταφορών της Γερμανίας. Το 2004 είχε 48 υποκαταστήματα στην Γερμανία και 208 παγκοσμίως, με ανθρώπινο δυναμικό 12.5000 άτομα, 6.500 ιδιωτικά φορτηγά και παρουσία σε 22 χώρες.

Διαθέτει τις μεγαλύτερες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις για υπηρεσίες Logistics, συνολικής έκτασης 1.000.000 τ.μ., εξυπηρετεί καθημερινά 105.000 αποστολές και είχε κύκλο εργασιών 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα