Νέα σειρά προϊόντων εγγυημένου κεφαλαίου "Πειραιώς Diamonds"

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2005 15:35

Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έως και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου θα γίνονται, μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, οι εγγραφές της νέας σειράς των προϊόντων «ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS», με τα εξής χαρακτηριστικά:

«Diamond 5Y Callable Euribor-FX I»

Προθεσμιακή κατάθεση σε ευρώ, με μέγιστη διάρκεια 5 έτη. Η απόδοση της κατάθεσης είναι συνδεδεμένη με την εξέλιξη του διατραπεζικού επιτοκίου Ευρώ 6 μηνών (6M Euribor) και την ισοτιμία EUR/USD όπως αυτή ανακοινώνεται καθημερινά από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ο επενδυτής θα λαμβάνει κάθε εξάμηνο ετησιοποιημένη απόδοση έως και 4%, ανάλογα με τις διακυμάνσεις των δύο παραπάνω υποκείμενων αξιών.

Η τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να λήξει πρόωρα την κατάθεση στο σύνολο της από το πέρας του πρώτου εξαμήνου (συγκεκριμένα την ημέρα λήξης της 1ης περιόδου), και κάθε εξάμηνο στη συνέχεια, καταβάλλοντας στον επενδυτή το 100% του κεφαλαίου του καθώς και τους τόκους (εφόσον προκύπτουν) για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής στο παραπάνω προϊόν είναι €6.000 ενώ η έναρξη της κατάθεσης είναι την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2005.

Αναλυτική ενημέρωση, παρέχεται από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, στο τηλ. 801802803804 ή από την ιστοσελίδα της Τράπεζας www.piraeusbank.gr .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα