Ελληνική Υφαντουργία: Σχολιασμός δημοσιευμάτων

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2005 09:33

«Δεν υπήρξε μέχρι σήμερα διακοπή λειτουργίας παραγωγικού τμήματος στις εταιρείες του Ομίλου της Ελληνικής Υφαντουργίας Α.Ε. Αντίθετα, τα εργοστάσιά του συνεχώς εκσυγχρονίζονται και η δραστηριότητά τους επεκτείνεται».

Τα παραπάνω αναφέρει μεταξύ άλλων σε σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της Ελληνικής Υφαντουργίας διαψεύδοντας ως ανακριβή δημοσιεύματα της μερίδας του Τύπου της 30ής Σεπτεμβρίου 2005.

Πιο συγκεκριμένα, στα εν λόγω δημοσιεύματα η εταιρεία περιλαμβάνεται σε κατάσταση επιχειρήσεων που δόθηκε από την «Αυτόνομη Παρέμβαση» για τις οποίες αναφέρεται ότι επιχορηγήθηκαν και στη συνέχεια είτε προχώρησαν σε διακοπή των παραγωγικών τμημάτων, είτε μετέφεραν τις εργασίες τους σε άλλες βαλκανικές χώρες είτε έκαναν δραστική μείωση προσωπικού.

«Όσον αφορά το απασχολούμενο ανθρώπινο δυναμικό», όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Υφαντουργία, «όχι μόνον δεν υπήρξε δραστική μείωση, αλλά, αντίθετα, αυτό αυξήθηκε με την ίδρυση δύο θυγατρικών εταιρειών. Σχετικά με την απόφαση υπαγωγής για τη συγκεκριμένη επένδυση, στην οποία αναφέρεται η συνδικαλιστική παράταξη του Συνασπισμού στη Γ.Σ.Ε.Ε., αυτή δεν προέβλεπε αύξηση θέσεων εργασίας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα