ΟΠΑΠ: Προκήρυξη διαγωνισμού για τεχνολογικό εξοπλισμό

Μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2006 οι προσφορές
Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2005 09:41
UPD:09:45

Την προκήρυξη του διαγωνισμού για την αναβάθμιση του τεχνολογικού του εξοπλισμού ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΠΑΠ δίνοντας στους ενδιαφερόμενους περίοδο τριών μηνών για να υποβάλουν τις προσφορές τους.

«Η ανώνυμη εταιρεία ΟΠΑΠ προκηρύσσει δημόσιο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη εταιρίας για την προμήθεια εγκατάσταση και συντήρηση μηχανογραφικού εξοπλισμού κέντρων και τερματικών καθώς και υποστηρικτικού εξοπλισμού και υπηρεσιών», αναφέρει ο ΟΠΑΠ με καταχώρησή του στον Τύπο. Προσφορές γίνονται δεκτές έως το μεσημέρι της 4ης Ιανουαρίου 2006.

Στα τέλη του περασμένου μήνα η διοίκηση του ΟΠΑΠ είχε ανακοινώσει ότι ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 195 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Βασίλης Νειάδας η Intralot και τέσσερις ακόμη ξένες εταιρείες, η G. Tech, η Scientific Games, η EssNet και η Lottomatica, είναι πιθανόν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

Η εταιρεία εκτιμά ότι το νέο σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα θα βελτιώσει τη λειτουργία των παιχνιδιών της και παράλληλα θα επιτρέψει την αξιοποίηση του εκτεταμένου online δικτύου βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται, επιτρέποντας την εισαγωγή νέων ειδών παιχνιδιών και την παροχή νέων ηλεκτρονικών εμπορικών υπηρεσιών όπως πώληση εισιτηρίων για αθλητικά γεγονότα, πληρωμή των λογαριασμών υπηρεσιών κοινής ωφελείας και τηλεφώνου κ.ά.

Το νέο σύστημα θα διευκολύνει την παροχή εναλλακτικών τρόπων συμμετοχής στα παιχνίδια της ΟΠΑΠ ΑΕ για παράδειγμα μέσω Διαδικτύου, τηλεφώνου και αμφίδρομης, interactive τηλεόρασης, εφόσον και όταν επιτραπεί νομοθετικά και εφόσον συνάδει με τις κοινωνικές ευθύνες της εταιρείας.

Η αναβάθμιση του μηχανογραφικού συστήματος της δεύτερης μεγαλύτερης ευρωπαϊκής εταιρία τυχερών παιχνιδιών είναι πιθανό να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2007.

Πηγή: Reuters



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα