Interamerican: Νέα προγράμματα στον κλάδο αυτοκινήτου

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2005 15:31

Τα δεδομένα στην ασφάλιση αυτοκινήτου στη χώρα μας προσδοκά να αλλάξει η Interamerican με τρία νέα προγράμματα ασφάλισης που θα προσφέρει σε τρεις κατηγορίες οχημάτων: αυτοκίνητα, δίκυκλα και φορτηγά.

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου της εταιρείας, το καινοτομικό στοιχείο σε αυτά τα προγράμματα εντοπίζεται στο γεγονός ότι επιβραβεύονται οι καλοί οδηγοί (όσοι δηλαδή δεν κάνουν ατυχήματα) και αυτό αντικατοπτρίζεται σε χαμηλότερο τιμολόγιο.

Τα νέα τιμολόγια, σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά, είναι κατά 5% με 6% φθηνότερα στο βασικό πρόγραμμα, ενώ στο πλήρες πρόγραμμα η μείωση φτάνει το 29%.

Οι τρεις νέες κατηγορίες που προσφέρει η Interamerican, είναι οι ακόλουθες: 1) Βασικό πρόγραμμα (Auto Classic, Moto Classic, Τruck Classic), 2) Πλήρες Πρόγραμμα (Auto Extra, Moto Extra, Truck Extra), 3) Ολοκληρωμένο πρόγραμμα (Auto Total, Moto Total, Τruck Total).

Οσον αφορά την επιβράβευση των καλών οδηγών, στελέχη της εταιρείας έφεραν το παράδειγμα ότι οδηγός που δεν προκαλεί ατύχημα εντός δεκαετίας και πληρώνει ασφάλιστρα 400 ευρώ, το ποσό αυτό θα πέσει στα 289 ευρώ.

Σήμερα, όπως αναφέρθηκε, η Interamerican έχει 207.000 ασφαλισμένους στον κλάδο του αυτοκινήτου κατέχοντας την έβδομη θέση (5,2% μερίδιο αγοράς) και στόχος εντός της τριετίας είναι ο τριπλασιασμός των συμβολαίων και η κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Πηγή: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα