Big! Outlet Center: Νέα ιστοσελίδα

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2005 10:17

ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» βγήκε το νέο site του Big! Out Let Center της Προμαχών Α.Ε., ενώ επόμενος στόχος είναι η προσφορά ενός on-line εκπτωτικού «παραδείσου» στον καταναλωτή.

Οι επισκέπτες του Big, στη νέα ιστοσελίδα www.bigcenter.gr , θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Εκπτωτικό Εμπορικό Κέντρο που φιλοξενεί ήδη στις εγκαταστάσεις του 39 καταστήματα με αυθεντικά και επώνυμα είδη σε χαμηλές τιμές.

Η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της Προμαχών Α.Ε., κύριος μέτοχος της οποίας είναι η εταιρεία Gennet A.E., αποτελεί εργαλείο ενημέρωσης και αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ επισκεπτών και κέντρου. Ο επισκέπτης της νέας ιστοσελίδας του Big μπορεί να πληροφορείται αναλυτικά για το εύρος των δραστηριοτήτων του Εκπτωτικού Κέντρου καθώς και να λαμβάνει άμεσα αναλυτική πληροφόρηση στον τομέα ενδιαφέροντός του.

Η υλοποίηση της νέας ιστοσελίδας της Προμαχών Α.Ε. εντάσσεται στο πλαίσιο του επικοινωνιακού στόχου της εταιρείας να πληροφορήσει το κοινό για τη συνεχή ανανέωση και την επέκταση των δραστηριοτήτων της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα