Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2005 10:17

Big! Outlet Center: Νέα ιστοσελίδα

ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» βγήκε το νέο site του Big! Out Let Center της Προμαχών Α.Ε., ενώ επόμενος στόχος είναι η προσφορά ενός on-line εκπτωτικού «παραδείσου» στον καταναλωτή.

Οι επισκέπτες του Big, στη νέα ιστοσελίδα www.bigcenter.gr , θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Εκπτωτικό Εμπορικό Κέντρο που φιλοξενεί ήδη στις εγκαταστάσεις του 39 καταστήματα με αυθεντικά και επώνυμα είδη σε χαμηλές τιμές.

Η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της Προμαχών Α.Ε., κύριος μέτοχος της οποίας είναι η εταιρεία Gennet A.E., αποτελεί εργαλείο ενημέρωσης και αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ επισκεπτών και κέντρου. Ο επισκέπτης της νέας ιστοσελίδας του Big μπορεί να πληροφορείται αναλυτικά για το εύρος των δραστηριοτήτων του Εκπτωτικού Κέντρου καθώς και να λαμβάνει άμεσα αναλυτική πληροφόρηση στον τομέα ενδιαφέροντός του.

Η υλοποίηση της νέας ιστοσελίδας της Προμαχών Α.Ε. εντάσσεται στο πλαίσιο του επικοινωνιακού στόχου της εταιρείας να πληροφορήσει το κοινό για τη συνεχή ανανέωση και την επέκταση των δραστηριοτήτων της.