Ελληνο-ισραηλινό φόρουμ τηλεπικοινωνιών

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2005 12:20

Το 2ο Ελληνο-Ισραηλινό Φόρουμ Tηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής θα πραγματοποιηθεί την 1η και 2α Νοεμβρίου 2005, στο ξενοδοχείο «Holiday Inn» με οργανωτές το Εμπορικό Τμήμα της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ελλάδα και το Ινστιτούτο Eξαγωγών και Διεθνούς Συνεργασίας του Ισραήλ. Το φόρουμ τελεί υπό την αιγίδα του ελληνικού υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Από την πλευρά του Εμπορικού Τμήματος της πρεσβείας του Ισραήλ σημειώνεται ότι μετά την επιτυχία του πρώτου Φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε το 2001, είναι πλέον καιρός να επιβεβαιωθούν και να διευρυνθούν οι επιχειρηματικές επαφές μεταξύ ελληνικών και ισραηλινών εταιρειών των κλάδων που είχαν γίνει στο παρελθόν και να δημιουργηθούν νέες. Το Ισραήλ είναι διεθνώς γνωστό για τις επιδόσεις του στους τομείς της υψηλής τεχνολογίας και ειδικότερα στους τομείς πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Ο σκοπός του 2ου Ελληνο-Ισραηλινού Φόρουμ είναι να ενδυναμώσει και να ανανεώσει τις ήδη υπάρχουσες εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και να ενθαρρύνει συνεργασίες στην τοπική αγορά, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα