Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2005 16:45
UPD:16:48

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.

Α’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 27/10/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19,5 χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου,Β' συγκρότημα, δεξιά για το βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση Προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της Εταιρίας σε πρόσωπα εκ των αναφερομένων στην παράγραφο 9 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/20, ως ισχύει τροποποιηθείς. 2. α) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με μεταβολή της ονομαστικής αξίας της μετοχής, λόγω κεφαλαιοποίησης αποθεματικών από τη διαφορά έκδοσης μετοχών υπέρ το άρτιο, - β) Ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με μεταβολή της ονομαστικής αξίας της μετοχής, προς απόσβεση χρεωστικών διαφορών που προέκυψαν από την εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Αλλαγή λογιστικών Αρχών). Παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την εκτέλεση των αποφάσεων αυτών. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας, περί μετοχικού κεφαλαίου. Οι κ.κ. Μέτοχοι και οι αντιπρόσωποί τους για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α' Επαναληπτική Συνεδρίαση της από 10.10.2005 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, πρέπει, κατά το Νόμο και το Καταστατικό, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ως άνω ημέρα συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, να δηλώσουν τον αριθμό των μετοχών με τον οποίον επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, απευθυνόμενοι στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, εφόσον η προς κατάθεση ποσότητα βρίσκεται στον Ειδικό Λογαριασμό, διαφορετικά στους χειριστές Λογαριασμών Χρεογράφων που έχουν εξουσιοδοτήσει, προκειμένου να τους εκδοθεί αποδεικτικό δέσμευσης, καθώς και να καταθέσουν τα τυχόν πληρεξούσιά τους στα γραφεία της Εταιρίας μέσα στην ίδια προθεσμία.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 02/11/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, στην έδρα της εταιρίας, οδός Σέκερη 1, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Συμπλήρωση του σκοπού της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της, με την προσθήκη της ακόλουθης περιόδου στην παράγραφο 1 αυτού: «Η παραγωγή και εμπορία οποιασδήποτε μορφής ενέργειας». 2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, προς προσαρμογή του αριθμού των μελών του στα νέα όρια του πρόσφατα τροποποιηθέντος καταστατικού της Εταιρείας. 3. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους Διοικητικού Συμβουλίου και έγκριση αποφάσεων Διοικητικού Συμβουλίου. 4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις αποκτηθείσες ίδιες μετοχές της εταιρείας, στα πλαίσια του άρθρου 16 κν 2190/20, ιδίως τις διατάξεις των παρ 5, 6 σε συνδ. με 12,13 του ιδίου άρθρου, επί δε περιπτώσεως της παρ. 12 λήψη απόφασης για μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, σχετική τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού και κωδικοποίησή του. 5. Διάφορες ανακοινώσεις, προτάσεις, αποφάσεις. Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου, προσωπικώς ή εκπροσωπούμενοι, έχουν οι κάτοχοι μιας τουλάχιστον μετοχής, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Καταστατικού. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ’ αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρείας (Σέκερη 1, Αθήνα 106 71). Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17).

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.Ε.Α.Π.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 02/11/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στην Αθήνα, στην αίθουσα Συσκέψεων του 6ου ορόφου του κτιρίου της Τράπεζας Πειραιώς (Λ. Συγγρού 87), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Παροχή εγκρίσεως για την απόκτηση παγίου στοιχείου (ακινήτου) κατά την έννοια των διατάξεων του άρθρου 10 κ.ν. 2190/1920. 2. Διάφορες Ανακοινώσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να παραλάβουν σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών, η οποία θα εκδοθεί από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.), την οποία πρέπει να προσκομίσουν μαζί με τα νομιμοποιητικά έγγραφα, για τυχόν αντιπροσώπευσή τους, στα γραφεία της εταιρείας (Λεωφ. Μεσογείων αριθμ. 2-4, Αθήνα, Πύργος Αθηνών - Κτίριο Α’ - 7ος όροφος), τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την παραπάνω ορισθείσα ημερομηνία για την σύγκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα