Επίσκεψη προέδρου της ΕΤΕ στην Πάτρα

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2005 16:09

Αλλη μία επίσκεψη, αυτή τη φορά στην Πάτρα -στο πλαίσιο των ανά τη χώρα επισκέψεών του- πραγματοποιεί το διήμερο Τρίτης και Τετάρτης 11 και 12 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κ. Τάκης Αράπογλου, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάννη Πεχλιβανίδη.

Μαζί τους βρίσκονται οι Γενικοί Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, Νομικών Υπηρεσιών και Λιανικής Τραπεζικής κ.κ. Σταύρος Γατόπουλος, Πέτρος Οικονόμου και Αλέξανδρος Γεωργίτσης.

Οι κ.κ. Αράπογλου και Πεχλιβανίδης συναντήθηκαν χθες με τον Διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας, Ιονίων Νήσων και Ηπείρου κ. Αντώνη Μπούση, τους 105 Διευθυντές και τα στελέχη των Καταστημάτων αυτών, συνομίλησαν μαζί τους, δέχθηκαν ερωτήσεις και έδωσαν απαντήσεις σχετικές με τη στρατηγική της Τράπεζας και τους στόχους για την περαιτέρω ανάπτυξη της.

Ειδικότερα, ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής κ. Γεωργίτσης ανέπτυξε, κατά την διάρκεια ομιλίας του στους προαναφερθέντες, τις προτεραιότητες στον τομέα αυτό.

Επίσης, οι κ.κ. Αράπογλου και Πεχλιβανίδης μίλησαν σε 320 πελάτες της Εθνικής Τράπεζας. Όπως τόνισε ο κ. Αράπογλου στη σχετική ομιλία του, μόνο στην πόλη των Πατρών χρηματοδοτούνται σήμερα περισσότερες από 1.200 επιχειρήσεις, ενώ οι καταθέσεις ανέρχονται σε 600 εκατομμύρια Ευρώ και το σύνολο των πάσης φύσεως χορηγήσεων σε περίπου 400 εκατομμύρια Ευρώ.

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας επισήμανε ακόμη, μεταξύ άλλων ότι:

- Η ποιότητα του χαρτοφυλακίου στην Πάτρα είναι πολύ καλή.

Οι επισφάλειες είναι περιορισμένες και αφορούν μεμονωμένες περιπτώσεις.

- Το ανθρώπινο δυναμικό (στελέχη και υπάλληλοι) που υπηρετεί στα Καταστήματα της Πάτρας και της ευρύτερης περιφέρειας είναι εξαιρετικό.

- Στην Πάτρα αναπτύσσονται δραστηριότητες σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, όχι μόνο από τους παλαιότερους, αλλά και από νέους επιχειρηματίες.

Στις 6 το απόγευμα ο κ. Αράπογλου εγκαινίασε, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τράπεζας (ΜΙΕΤ) στην Πάτρα, την έκθεση φωτογραφίας του Ρόμπερτ Μακκέιμπ «Ελλάδα. Τα χρόνια της αθωότητας (1954-1965)».

Μια ώρα αργότερα ο κ. Αράπογλου εγκαινίασε το ανακαινισμένο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας στην Πάτρα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα