Με κέρδη κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 14:44
UPD:14:45
REUTERS/LUCAS JACKSON

Ανοδικά κινούνται σήμερα τα αμερικανικά παράγωγα, με τις συναλλαγές όμως να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, εξαιτίας της εορτής των Βετεράνων που είναι σήμερα στις ΗΠΑ. Η αγορά των ομολόγων είναι ανεπισήμως κλειστή σήμερα.

Ειδικότερα, στις 14:45, τα συμβόλαια λήξης Δεκεμβρίου του S&P 500 ενισχύονται κατά 0,3% στις 2.085,25 μονάδες, ενώ κατά 56 μονάδες υψηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 17.772 μονάδες.

Στο ταμπλό, η μετοχή της Alibaba σημειώνει κέρδη 1,8%, καθώς χθες ότι παρήγαγε πάνω από 3,6 δισεκατομύρια ευρώ σε ακαθάριστο όγκο εμπορεύματος μέσα στην πρώτη ώρα εκπτώσεων για τη Μέρα των Ανύπαντρων, η οποία έχει εξελιχθεί στην μεγαλύτερη μέρα εκπτώσεων στη Κίνα.

Επίσης, η J.C. Penney σημειώνει κέρδη 9,1%, μετά τη συμφωνία που έκανε με τις δικαστικές αρχές της Καλιφόρνια για την πληρωμή 50 εκατ. δολαρίων, λόγω των τιμολογιακών πρακτικών της. Η εγγραφή του προστίμου θα γίνει στα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του έτους, τα οποία θα ανακοινωθούν την προσεχή Παρασκευή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα