Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

«Με το βλέμμα στις ξένες αγορές»
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2005 10:19
UPD:10:50

Emporiki Investment Bank: «Διακυμάνσεις αναμένουμε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης με το βλέμμα στραμμένο στις ξένες αγορές. Θεωρούμε ως περισσότερο πιθανή εξέλιξη την κίνηση του δείκτη σε αρνητικές περιοχές καθώς η αβεβαιότητα στις διεθνείς αγορές και η έλλειψη σημαντικών επιχειρηματικών νέων στο εσωτερικό συνεχίζεται».

Marfin Analysis: «Αναμένουμε η αγορά να ακολουθήσει τις διεθνείς αγορές, καθώς οι επενδυτές διεθνώς θα επικεντρωθούν στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το τρίτο τρίμηνο του 2005».

Fortius Finance: «Ως απογοητευτική μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την εικόνα του ΧΑ στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις της προηγούμενης εβδομάδας, όπου επιδεινώθηκε η εικόνα του ΓΔ έναντι των ξένων δεικτών. Αν και οι πιθανότητες υπέρ μιας ανακλαστικού τύπου αντίδρασης σήμερα παρουσιάζονται αυξημένες σε εσωτερικό και εξωτερικό, η χρονική διάρκεια αυτής θα εξαρτηθεί αφενός από τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου των ξένων εταιρειών, αλλά και από τη μετακύλιση θέσεων στην αγορά παραγώγων. Ζητούμενο για τη σημερινή συνεδρίαση είναι η διατήρηση του ΓΔ πάνω από τις 3.330 - 3.335 μονάδες και του FTSE/ASE-20 πάνω από τις 1.850 μονάδες».

Proton Χρηματιστηριακή: «Αναμένεται πιθανή ανάκαμψη μετά τις πρόσφατες απώλειες και το θετικό κλίμα στο εξωτερικό».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα