Profile: Νέες συνεργασίες στην Αφρική και συμμετοχή σε συνέδρια

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 15:59
UPD:16:01

Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αφρικανική ήπειρο η Profile Software, με ενίσχυση της ομάδας της, σύναψη νέων συνεργασιών αντιπροσώπευσης και συμμετοχή σε κλαδικά συνέδρια.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία διευρύνει το δίκτυο των συνεργατών της με νέες, καταξιωμένες στην περιοχή, ΙΤ εταιρείες και νέα στελέχη για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των απαιτήσεων των τοπικών χρηματοοικονομικών οργανισμών, ενώ συμμετέχει και σε δύο κορυφαία συνέδρια του χώρου για το 2015.

Συγκεκριμένα, η Profile υποστηρίζει τις εργασίες του 4ου Annual Banking Technology Egypt Summit στις 9 και 10 Νοεμβρίου, που πραγματοποιείται στο Nile Ritz-Carlton  Hotel στο Κάιρο της Αιγύπτου. Το συγκεκριμένο συνέδριο αποτελεί  ετήσια συνάθροιση στελεχών από το χρηματοοικονομικό τομέα και τον κλάδο της πληροφορικής κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάζονται νέες λύσεις, καινοτόμες τραπεζικές υπηρεσίες και ενημερώσεις αναφορικά με τις εξελίξεις στο χώρο για την ευρύτερη περιοχή.

Επίσης, η Profile συμμετέχει στο Africa Core Bank Summit, το οποίο πραγματοποιείται στο Tribe Hotel, Ναϊρόμπι της Κένυας στις 26 και 27 Νοεμβρίου και έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο συνέδριο για την παρουσίαση των νέων τεχνολογικών εξελίξεων στον τραπεζικό τομέα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΡΟΦ



Σχολιασμένα