Goody' s: Στις 10/7 θα καθορίσει τη στάση της έναντι της Δέλτα

Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2001 18:47
UPD:19:41

Η εταιρεία Goody's με σημερινή της επιστολή στο δ.σ. του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών ( http://www.presspoint.gr/release.asp?id=3102 ) ανακοινώνει ότι η χθεσινή Δημόσια Πρόταση της Δέλτα Συμμετοχών για την αγορά μετοχών της εταιρείας Goody's Οργάνωση Επισιτιστικών και Εστιατορικών Υπηρεσιών, αφορά στο σύνολο των μετοχών της εταιρείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Goody's, όπως ορίζει ο νόμος, πρόκειται να συνεδριάσει στις 10/7/2001 και θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Δέλτα κατέθεσε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Δημόσια πρόταση για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Goody's. Η πρόταση απευθύνεται προς όλους τους μετόχους της Goody's και στοχεύει στην απόκτηση από τη Δέλτα συνολικού ποσού 60% των μετοχών της Goody's κατ΄ανώτατο όριο, με ελάχιστο όριο αποδοχής για να ισχύσει η Δημόσια Πρόταση το 50% των μετοχών συν μία μετοχή, συμπεριλαμβανομένου του 25,4% περίπου που κατέχει ήδη. Το προσφερόμενο τίμημα είναι 18,50 ευρώ μετρητοίς για κάθε μία μετοχή της Goody's.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα