Συμφωνία θυγατρικής της Kantor με Κομισιόν

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2005 12:37

Σύμβαση πλαισίου με τη Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπέγραψε η εταιρεία Qwentes, θυγατρική της Kantor Σύμβουλοι Επιχειρήσεων. Η σύμβαση, η οποία θα διαρκέσει τέσσερα έτη με μέγιστο προϋπολογισμό 1.840.000 ευρώ ανά ετός, προβλέπει την παροχή των ακόλουθων υπηρεσιών :

• Intranet και Internet, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης των ιστοσελίδων, των γραφικών και των πολυμέσων, του περιεχομένου τους και των βάσεων δεδομένων.

• Εκδοτικές εργασίες, γραφικά και σχεδιαγράμματα, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας πληροφοριών, την εκτύπωση και την έκδοση τους για δημοσιεύσεις.

• Διάδοση πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της ενημέρωσης και της αξιολόγησης των υπαρχόντων καταλόγων διευθύνσεων με τα νέα Κράτη Μέλη. Η εργασία περιλαμβάνει επίσης τις αποστολές (ηλεκτρονικές και ταχυδρομικές) των εκδόσεων, των ανακοινώσεων και των φωτογραφικών διαφανειών της υπάρχουσας βάσης δεδομένων.

• Υλικό διασκέψεων και εκθέσεων, φιλικών προς το περιβάλλον, διαφημιστικό υλικό και συμπεριλαμβανομένης την παράδοση στους χώρους των διασκέψεων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα