Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2005 10:52

Emporiki Investment Bank: « Κλίμα ευφορίας επικράτησε στην Αμερική έπειτα από την πτώση των τιμών του πετρελαίου, αλλά και των συμπερασμάτων της Μπεζ Βίβλου που εξέδωσε η FED τα οποία έδειξαν ότι η οικονομική δραστηριότητα αυξήθηκε τον περασμένο μήνα. Εκτιμούμε, ότι η αγορά θα προσπαθήσει να αντίδραση σήμερα έπειτα από τις σημαντικές απώλειες που σημειώθηκαν εχθές».

Sarros Χρηματιστηριακή: «Η ελληνική αγορά παρουσίασε σημάδια έντονων ρευστοποιήσεων ακολουθώντας το ευρωπαϊκό ρεύμα. Τράπεζες, τηλεπικοινωνίες και εταιρείες διυλιστηρίων παρουσίασαν ισχυρές απώλειες. Για σήμερα, μετά την άνοδο που παρουσιάστηκε στις αμερικάνικες αγορές και συνδυάζοντας τεχνικές στηρίξεις δεικτών, αναμένουμε θετική αντίδραση, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα και με μεγάλη προσοχή από τους επενδυτές».

Praxis International: «Εκτιμούμε ότι το θετικό κλείσιμο των βασικών αγορών από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ενδέχεται να συγκρατήσει την ορμή των πωλητών κατά την σημερινή συνεδρίαση, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην εγχώρια αγορά».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα