Χ.Α.: Συμφωνία με το CNBC Europe

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2005 10:54
UPD:10:56

Αποκλειστική συνεργασία με το Χρηματιστήριο Αθηνών υπέγραψε το CNBC Europe, το κυριότερο οικονομικό και επιχειρησιακό κανάλι πανευρωπαϊκά. Η συνεργασία αφορά στην προβολή από το κανάλι στοιχείων του Χ.Α. σε πραγματικό χρόνο.

Τα στοιχεία τιμών δεικτών και τα στοιχεία Αξιών (Μετοχές, Ομόλογα κ.λ.π.) θα προβάλλονται κάθε ημέρα από τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στο “ticker” του CNBC Ευρώπη και στα “hotboards” που θα δείχνουν τα ψηλότερα και τα χαμηλότερα σημεία της ημέρας.

Ο κύριος Σ. Καπράλος, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών δήλωσε: "Η συμφωνία με το CNBC είναι ένα ακόμη βήμα, προς την επίτευξη του στόχου του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, να γίνει πιο ελκυστικό, προσφέροντας δυνατότητες μεγαλύτερων επενδύσεων και σε ξένους θεσμικούς σε ένα σύγχρονο και ευέλικτο περιβάλλον»

Η κυρία Liza Fiorentinos, Διευθύντρια Πωλήσεων του CNBC Europe που διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία, δήλωσε: “Η συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Αθήνας ενισχύει περαιτέρω την ευρωπαϊκή κάλυψή μας και απεικονίζει τη διεθνή φύση των τηλεθεατών μας. Υπάρχουν προφανείς συμπράξεις μεταξύ μας και αυτό θα προτρέψει την περαιτέρω ανάλυση και συζήτηση σχετικά με την οικονομία και τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα."

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Χ.Α., το CNBC Europe είναι το μόνο Πανευρωπαϊκό οικονομικό και επιχειρησιακό τηλεοπτικό δίκτυο, που παρέχει πληροφορία σε πραγματικό χρόνο σε κορυφαία διευθυντικά στελέχη σε όλη την Ευρώπη, οικονομικές επιχειρήσεις και Ευρωπαίους επενδυτές. Σήμερα το τηλεοπτικό κανάλι, είναι διαθέσιμο σε πάνω από 100 εκατομμύρια σπίτια, 1.400 τράπεζες και οικονομικούς οργανισμούς. Το CNBC Europe είναι μία υπηρεσία του Dow Jones και του NBC Universal.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΧΑΕ
  • ΓΔ



Σχολιασμένα