ΓΓΚ: Ανάκληση φορτηγών Mitsubishi Fuso Canter FE7

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2005 13:43

Στην ανάκληση φορτηγών Mitsubishi Fuso Canter FE7, προχώρησε η εταιρεία Ιάσων Α.Ε.Β.Ε. του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, συμφωνα με ανακοίνωσε του γενικού γραμματέα Καταναλωτή,, Θανάση Σκορδά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε ορισμένα μονοκάμπινα φορτηγά 3,5 και 5,5 τόνων του ανωτέρω μοντέλου, παραγωγής 2005, ενδέχεται η ροπή σύσφιξης της βίδας της βάσης στήριξης της κεντρικής ζώνης ασφαλείας να μην είναι σύμφωνη με τις ορισμένες από την κατασκευάστρια εταιρεία Mitsubishi Fuso Trucks Europe προδιαγραφές.

Από τα 28 εμπλεκόμενα οχήματα, τα οποία έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα, τα 14 έχουν πωληθεί και έχουν αποσταλεί από τις 18/10/2005 στους ιδιοκτήτες συστημένες επιστολές μέσω courier. Στα υπόλοιπα θα γίνει εφαρμογή της ανάκλησης στον χώρο προετοιμασίας αυτοκινήτων από την εταιρεία, πριν την παράδοση στους πελάτες.

Οι κάτοχοι των οχημάτων αυτών παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν άμεσα με τον Επίσημο Έμπορο ή Συνεργείο της Mitsubishi Fuso της περιοχής τους, ώστε να γίνει έλεγχος και ενδεχόμενη επέμβαση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνσή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία Ιάσων Α.Ε.Β.Ε. στα τηλέφωνα 210 3483616 (κος Τόμοβιτς) και 210 3483621 (κος Κορνέζος).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα