Ναυτασφάλιση: Η MATRIX στην αγορά των Lloyd's

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 13:29
UPD:13:29
EPA/STEPHEN MORRISON

Από την έντυπη έκδοση

Στο πεδίο των ναυτασφαλίσεων εισέρχεται έπειτα από μία μακρά περίοδο σχεδιασμού και προετοιμασίας η MATRIX Broker at Lloyd’s δημιουργώντας τη MATRIX MARINE BROKERS, με στόχο να επεκτείνει τη δραστηριότητά της και να αποτελέσει την πρώτη ελληνική ναυτασφαλιστική μεσιτική εταιρεία στην αγορά των Lloyd’s και του Λονδίνου.

Ο κ. Daniel James Plummer.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η ΜΑTRIX MARINE Brokers, με έδρα το Λονδίνο και επικεφαλής τους Stuart Lilley και Daniel James Plummer, επανδρώνεται από έμπειρα και ικανά στελέχη και θα ξεκινήσει επίσημα τη δραστηριότητά της τον Ιανουάριο του 2016.

Ο Daniel James Plummer, με 8ετή εμπειρία στις προαιρετικές συμβάσεις και senior broker, υπεύθυνος του χαρτοφυλακίου της Cambiaso Risso για την ευρωπαϊκή και λονδρέζικη αγορά, στη CR MARINE & AVIATION SRL, θα αποτελέσει μαζί με την ομάδα του, τον βασικό μοχλό ανάπτυξης εργασιών της νέας εταιρείας.

Με 15 χρόνια ασφαλιστικής εμπειρίας, ο Stuart Lilley εργάζεται εδώ και 11 χρόνια στον χώρο της διαμεσολάβησης και έχει αναπτύξει διευρυμένη δραστηριότητα σε όλους τους κλάδους θαλασσασφάλισης και αντασφάλισης (Hull, P&I), Mega Yachts κ.ο.κ, και έχει διαχειριστεί διεθνή πελατολόγια. Μέχρι πρόσφατα τελούσε χρέη Associate Director στον όμιλο Howden Broking Group, με αρμοδιότητα την τοποθέτηση των κινδύνων για το πελατολόγιο της Απω Ανατολής.

Ο κ. Stuart Lilley.

Ακολουθώντας τη στρατηγική των εταιριών του ομίλου, η ΜΑTRIX MARINE BROKERS θα έχει ως βασικό αντικείμενο την παροχή ποιοτικού και ταχύτατου service στους Ελληνες και διεθνείς μεσίτες που επιθυμούν πρόσβαση στην αγορά του Λονδίνου και των Lloyd’s.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Τσεσμετζόγλου, CEO της ΜΑTRIX Broker at Lloyd’s: «Και στους νέους μας πελάτες θα προσφέρουμε με τον ίδιο ζήλο πρωτοποριακές λύσεις και καινοτομία, δηλαδή υπηρεσίες πέρα από κάθε προσδοκία, για τις οποίες και καταλάβαμε φέτος την πρώτη θέση στα βραβεία του Intelligent Insurer για την Ευρώπη».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα