Cosmote: Νέα εταιρική ταυτότητα

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2005 12:25

Τη νέα εταιρική της ταυτότητα παρουσίασε χθες σε ειδική εκδήλωση η Cosmote. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ανανεωμένο πρόσωπο της ελληνικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σηματοδοτεί μία νέα εποχή που βρίσκει την Cosmote στην πρώτη θέση στην ελληνική αγορά και σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τα τρία ημικύκλια του λογοτύπου σχεδιάστηκαν πάνω στις γραμμές και το σχήμα των ηχητικών κυμάτων της φωνής, σύμβολο της ανθρώπινης επικοινωνίας. Η μορφή του παραπέμπει παράλληλα σε αρχαίο θέατρο ή στάδιο, απόλυτο στοιχείο ελληνικότητας, ταυτισμένο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κληρονομιά τους, συνδέοντας, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο, την παράδοση με τα σύγχρονα επιτεύγματα.

Τη νέα εταιρική ταυτότητα της Cosmote θα πλαισιώσει διαφημιστική εκστρατεία η οποία θα ξεκινήσει από σήμερα, ενώ η αντικατάσταση του λογοτύπου θα πραγματοποιηθεί σταδιακά.

Με την ευκαιρία της παρουσίασης της νέας εταιρικής ταυτότητας της Cosmote, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, δήλωσε: «Όταν είσαι μπροστά, η πρόκληση είναι να ξεπερνάς τον εαυτό σου. Όταν είσαι πρώτος πρέπει να θέτεις εσύ τα όρια για την επόμενη πρωτιά. Και αυτή η στιγμή ήλθε για την Cosmote. Το νέο μας πρόσωπο σηματοδοτεί τον ερχομό μιας νέας εποχής, και τη νέα εποχή την υποδεχόμαστε με νέες ιδέες. Γιατί όταν ανανεώνεσαι, τολμάς, ανατρέπεις, επιμένεις, κατακτάς και προχωράς. Και είναι καλύτερα να είσαι μπροστά.»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα