Χ.A.: Με νέα ηλεκτρονική μορφή από 1/11 το Ημερήσιο Δελτίο Τιμών

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2005 14:21

Την 1η Νοεμβρίου 2005 θα αρχίσει η διάθεση της ανανεωμένης έκδοσης του «Ημερήσιου Δελτίου Τιμών» του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε ηλεκτρονική μορφή.

Σύμφωνα με το νέο τρόπο διάθεσης, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν το Ημερήσιο Δελτίο Τιμών απευθείας στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Χ.Α., το Ημερήσιο Δελτίο Τιμών κυκλοφορεί εδώ και 126 χρόνια προσφέροντας με συνέπεια πληροφόρηση γύρω από τα τεκταινόμενα στο Ελληνικό Χρηματιστήριο. Η αναμόρφωση του Ημερήσιου Δελτίου Τιμών σχεδιάστηκε με σκοπό να το καταστήσει περισσότερο χρηστικό και ευανάγνωστο αυξάνοντας παράλληλα την πληροφοριακή του αξία. Στο πλαίσιο της αναμόρφωσης αυτής το Ημερήσιο Δελτίο Τιμών που πλέον θα παρέχεται δωρεάν σε συνδρομητική βάση θα αποκτήσει ηλεκτρονική μορφή σε μέγεθος σελίδας Α4 για εύκολη εκτύπωση αλλά και επισκόπηση στην οθόνη του υπολογιστή.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε απόγευμα και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα από το πέρας της συνεδρίασης των αγορών του ΧΑ, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να έχουν διαθέσιμη στον υπολογιστή τους την έγκυρη και υψηλού επιπέδου πληροφόρηση που παρέχεται από το Ημερήσιο Δελτίο Τιμών.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν συνδρομητές στην ηλεκτρονική έκδοση του Ημερήσιου Δελτίου Τιμών, η δυνατότητα λήψης της ηλεκτρονικής μορφής της έκδοσης, μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από τον διαδικτυακό τόπο του Χ.Α (www.ase.gr) και συγκεκριμένα από την ενότητα (Το ΧΑ / Εκδόσεις / Ημερήσιο Δελτίο Τιμών) ή την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ase.gr/content/gr/about/publications/MSD_subscription_step1.asp?PubId=5 .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα