Ακτωρ: Συνεργασία με Intrakat στη Ρουμανία

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2005 10:55
UPD:10:58

ΥΠΕΓΡΑΦΗ στις 26.10.2005 η σύμβαση μεταξύ της εταιρείας Ακτωρ ΑΤΕ και της Intrakat για την έναρξη συνεργασίας των δύο εταιρειών με σκοπό την ανάληψη και εκτέλεση τεχνικών έργων στην Ρουμανία.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία θα υλοποιηθεί με την ανάληψη και καταβολή από την Ακτωρ ΑΤΕ του συνολικού ποσού της επικείμενης αύξησης του κεφαλαίου της εδρεύουσας στο Βουκουρέστι εταιρείας με την επωνυμία Intrakat Romania SRL, το συνολικό σημερινό κεφάλαιο της οποίας κατέχει η Intrakat.

Μετά την ολοκλήρωση της αύξησης του κεφαλαίου της Intrakat Romania SRL, η συμμετοχή των εταιρειών Intrakat και Ακτωρ ΑΤΕ στο κεφάλαιο της εταιρείας θα ανέρχεται σε ποσοστό 50% για καθεμία.

Ακολούθως, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη μετατροπή της Intrakat Romania SRL σε ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Intraktor S.A. στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας οι εταιρείες Intrakat και Ακτωρ ΑΤΕ θα συμμετέχουν με ποσοστό 50% η καθεμία.

Η Intrakat ανακοίνωσε παράλληλα ότι στις 25/10/2005 προέβη στην αγορά από τον κ. Μάριο Λιβιεράτο 23.643 ονομαστικών μετοχικών μεριδίων της Intrakat Romania SRL, αντί τιμήματος ποσού 30.000 ευρώ.

Μετά την παραπάνω αγορά, το ποσοστό συμμετοχής της Intrakat στο μετοχικό κεφάλαιο της Intrakat Romania, ποσού 7.881.000 ROΝ, ανέρχεται συνολικά σε 100%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΚΑΤ



Σχολιασμένα