Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2005 16:54

IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS A.E.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 07/11/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στην οδό Λένορμαν 195 & Αμφιαράου, 104 42 Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ενημέρωση των Μετόχων από το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο για την πορεία διάσωσης της εταιρίας και έγκριση των ενεργειών του. 2. Λήψη μέτρων για την εξυγίανση της εταιρίας. 3. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου. 4. Διάφορα θέματα. Οι κ.κ. Μέτοχοι και οι αντιπρόσωποί τους που δικαιούνται και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, πρέπει, κατά το Νόμο και το Καταστατικό, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, να καταθέσουν στο Ταμείο της Εταιρίας επί της οδού Λένορμαν 195 & Αμφιαράου, 104 42 Αθήνα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία που λειτουργεί στην Ελλάδα, την βεβαίωση του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων ή (σε περίπτωση που οι μετοχές βρίσκονται σε ειδικό λογαριασμό του ΣΑΤ) την βεβαίωση του Κ.Α.Α. περί δεσμεύσεως των μετοχών τους. Τις αποδείξεις καταθέσεως των βεβαιώσεων σύμφωνα με τα παραπάνω και τα τυχόν πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους πρέπει οι κ.κ. Μέτοχοι να καταθέσουν στην ίδια πιο πάνω προθεσμία στα γραφεία της εταιρίας.

ΟΠΑΠ Α.Ε.

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/11/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας (στο ισόγειο), Κηφισού 62, Περιστέρι Αττικής, λόγω μη πραγματοποίησης των εργασιών της Eκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας στις 25/10/2005 ελλείψει απαρτίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση Καταστατικού. Τροποποίηση, κατάργηση των άρθρων: - Τροποποίηση του άρθρου 1 - Σύσταση - Επωνυμία, - Τροποποίηση του άρθρου 11 - Όργανα Διοίκησης, - Τροποποίηση του άρθρου 12 - Σύνθεση και Θητεία Διοικητικού Συμβουλίου, - Τροποποίηση του άρθρου 13 - Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου, - Τροποποίηση του άρθρου 16 - Απαρτία - Πλειοψηφία - Αντιπροσώπευση μελών, - Τροποποίηση του άρθρου 31 - Συνήθης απαρτία και πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης, - Τροποποίηση του άρθρου 49 - Εφαρμογή του Κωδ. Ν 2190/1920, - Τροποποίηση του άρθρου 52 - Λογότυπο ΟΠΑΠ Α.Ε., - Τροποποίηση του άρθρου 53 - Υφιστάμενο Διοικητικό Συμβούλιο, - Κατάργηση του άρθρου 54 - Ελεγκτές της πρώτης εταιρικής χρήσης, - Κατάργηση του άρθρου 55 - Μεταβατικές Αρμοδιότητες Διευθύνοντος Συμβούλου, - Τροποποίηση του άρθρου 56 - Εξουσιοδότηση. 2. Εκλογή Μελών Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις παρ. 2,3 και 4 του άρθρου 14 του Ν 3336/2005. 3. Εκλογή ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν 3016/2002. 4. Τροποποίηση Σύμβασης Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας. 5. Έγκριση Αναπροσαρμογής Προγράμματος Χορηγιών της εταιρείας για την εταιρική χρήση 1.1.2005 έως 31.12.2005 και προέγκριση Προγράμματος Χορηγιών για την εταιρική χρήση 1.1.2006 έως 31.12.2006. 6. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις. - Στην Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της, έχουν δικαίωμα να μετάσχουν και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι μέτοχοι κάτοχοι τουλάχιστον μίας (1) μετοχής. - Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν να καταθέσουν στο Ταμείο της Εταιρείας (Κηφισού 62 - Περιστέρι), τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από τη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα παρακάτω έγγραφα: Α: Όσοι από τους μετόχους (κάτοχοι αποϋλοποιημένων μετοχών) έχουν χειριστή (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή) θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να προσκομίσουν στην εταιρεία τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης μετοχών, για τη συμμετοχή τους στη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που εκδίδει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. Β: Όσοι από τους μετόχους (κάτοχοι αποϋλοποιημένων μετοχών) δεν έχουν χειριστή, αλλά είναι εγγεγραμμένοι στον ειδικό λογαριασμό της μερίδας του οποίου χειριστής είναι το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωση απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να προσκομίσουν στην εταιρεία την πιο πάνω Βεβαίωση, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

FANCO Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 18/11/2005, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας, κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 13α παρ. 2 του Κ.Ν. 2190/20. 2. Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου. 3. Επιχειρησιακό Σχέδιο. 4. Διάφορες εγκρίσεις - Ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, πέντε (5) πλήρεις τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι 121 32 (τηλ. 210-5708000, fax: 210-5708035) τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, σύμφωνα με το Kαταστατικό και το Nόμο, καθώς και τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.

EUROLINE ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 21/11/2005, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 16:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος ΑΕ, Λεωφ. Κηφισίας 24 Β, ισόγειο, Αμαρούσιο Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Συγχώνευση δια απορροφήσεως από την Εταιρία της τελούσας υπό εκκαθάριση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία MARFIN GLOBAL INVESTMENTS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στο Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του κ.ν. 2190/1920, του ν. 2166/1993 και εν γένει της εμπορικής νομοθεσίας. 2. Υποβολή Λογιστικής Κατάστασης της 30.6.2005. 3. Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης δια απορροφήσεως από την Εταιρία της τελούσας υπό εκκαθάριση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία "MARFIN GLOBAL INVESTMENTS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ", της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου προς τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων επί του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης (άρθρο 69 παρ. 4 του κ.ν. 2190/1920) και των Εκθέσεων και λοιπών Δηλώσεων Ανεξάρτητου Ελεγκτικού Οίκου σχετικά με τις αποτιμήσεις των συγχωνευομένων εταιριών, τη σχέση ανταλλαγής και την επίπτωση της συγχώνευσης στην Εταιρία σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

4. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρίας για την υπογραφή της σύμβασης συγχώνευσης μεταξύ της Εταιρίας και της τελούσας υπό εκκαθάριση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία "MARFIN GLOBAL INVESTMENTS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ", κάθε σχετικής δικαιοπραξίας ή δήλωσης και εν γένει την διενέργεια κάθε αναγκαίας πράξης για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης. 5. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την κατάρτιση συμβάσεων με τον σύμβουλο ή τον ανάδοχο, την χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, την κατάρτιση του ενημερωτικού δελτίου, την εισαγωγή και διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και κάθε συναφούς θέματος. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας. 6. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου α) με εισφορά του μετοχικού κεφαλαίου της τελούσας υπό εκκαθάριση απορροφώμενης ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία "MARFIN GLOBAL INVESTMENTS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ", β) με κεφαλαιοποίηση μέρους του Λογαριασμού Ειδικού Αποθεματικού «Διαφορά από μετατροπή μετοχικού κεφαλαίου σε ευρώ της Εταιρίας», μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας. 7. Έγκριση τροποποιήσεων της συμβάσεως απεριορίστου εντολής διαχειρίσεως επενδυτικών χαρτοφυλακίων και παρακαταθήκης χρεογράφων καθώς και της συμβάσεως θεματοφυλακής της Εταιρίας, λαμβανομένων υπόψιν ιδίως των διατάξεων του ν. 3371/2005. 8. Λοιπά Θέματα και Ανακοινώσεις. Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση οφείλουν: Εάν οι αποϋλοποιημένες μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην εταιρία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω συνέλευσης, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπρόσωπων τους. Εάν οι αποϋλοποιημένες μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, που πρέπει να καταθέσουν στην εταιρία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω συνέλευσης, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπρόσωπων τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα