Grivalia Properties: Σε προκαταρκτικές συζητήσεις με Lamda Development

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 11:27
UPD:13:41

Τη διενέργεια προκαταρκτικών συζητήσεων με τη Lamda Development, αλλά και με άλλους ομίλους, επιβεβαίωσε η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ, απαντώντας σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

Ειδικότερα, η εταιρεία αναφέρει σε ανακοίνωσή της, πως στο πλαίσιο του επενδυτικού της προγράμματος και σε συνέχεια της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, η οποία ολοκληρώθηκε το 2014, βρίσκεται σε συζητήσεις με όσους ελληνικούς και διεθνείς επιχειρηματικούς ομίλους που κατά την κρίση της διαθέτουν ποιοτικά ακίνητα, τα οποία συνάδουν με το επενδυτικό της προφίλ.

Στο ανωτέρω πλαίσιο, η εταιρεία έχει διενεργήσει προκαταρκτικές συζητήσεις με τη Lamda Development, όπως και με άλλους ομίλους, διερευνώντας πιθανές συνέργειες που θα δημιουργήσουν αξία, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η εταιρεία διευκρινίζει πάντως πως καμία συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί και συνεπώς δεν υπάρχουν δεσμευτικοί όροι και σχετικό χρονοδιάγραμμα.

Στις συζητήσεις αναφέρεται και η Lamda Development. «Στο πλαίσιο διερεύνησης νέων πιθανών συνεργασιών στο χώρο των ακινήτων σε εφαρμογή της στρατηγικής που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, έχει προβεί σε προκαταρκτικές συζητήσεις – μεταξύ άλλων – και με την Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ», σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Σε κάθε περίπτωση, δεν υφίσταται επί του παρόντος συγκεκριμένο αντικείμενο διαπραγμάτευσης, ούτε εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των όποιων συζητήσεων», προσθέτει.

                                                                        



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΑΜΔΑ



Σχολιασμένα